Fenerbahçe’de Erol Bulut Dönemi

Fenerbahçe’de Erol Bulut Dönemi

Fenerbahçe’de Erol Bulut Dönemi

Son yıllarda pek çok kulüp özellikle de efsane oyuncularının takımın başına geçirerek teknik direktör anlamıyor başarılar yakalamaktaydı. Fatih Terim ve Şenol Güneş gibi teknik direktörler daha önce efsane oldukları takımlarda teknik direktörlük kariyerine başarılı bir şekilde atlatınca Fenerbahçe'de noktasında karar kıldı. Aykut Kocaman ile elde edilen Süper Lig Kupası’nda yanı sıra Ziraat Kupası’nda da başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe bu süreçleri en hızlı şekilde tatlı ve de günümüz olmak uygun hale geldi. Aykut Kocaman takımdan ayrılmasının ardındanuzun bir süre takımın başarılı bir performans sergilemesi neden uzak bir görüntü sergiliyor olması Fenerbahçe taraftarlarının da tepkisini çekmişti. Bu süreçte tek çok teknik direktörleri çalışma imkanı sağlayan Ali Koç ve yönetimi ne yazık ki başarılı bir teknik direktörün kulübe kazandırılması sonucu taraftarın da tepkisini alarak Avrupa kupalarından uzak bir görüntü sergiledi. Şike sürecinin de araya kaynaması ile birlikte Fenerbahçe takımının özellikle de Avrupa kupalarında uzun bir süre başarılı bir performans sergilemesi doğru teknik direktör seçimlerin yapılmasına da bağlandı. Bu süreçlere en iyi şekilde atlatarak Erol bulut takıma getiren Fenerbahçe'de ise şu ana kadar işler yolunda görünüyor.      adresleri üzerinden bu teknik direktörlerin çalıştırdığı takımların mücadelelerini görüntüleyebilirsiniz.

Erol Bulut İle Fenerbahçe’nin Yükselişi Sürüyor

Daha önce Yeni Malatyaspor'u Süper Lig’e çıkartarak büyük bir başarıya imza atan Erol Bulut özellikle de oynadığı futbol anlayışı ve de oyuncuları ile kurmuş olduğu birebir iletişimleri ile takımın adeta abisi görevi görüyor. Malatyaspor'da göstermiş olduğu başarılı performans sonrası Alanyaspor'a transfer olan Erol Bulut burada da uzun bir süre boyunca çok başarılı performanslar sergilemişti.Özellikle de takımın Avrupa kupalarına gitmesinde büyük bir katkısı bulunan Erol bulut aynı zamanda Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda final oynamış ancak bu mücadelenin mağlup bir şekilde ayrılmıştır. Teknik direktör Erol Bulut hakkında daha fazla detaylı bilgiye erişmek ve de onun daha önceki kariyerinde çalıştırmış olduğu takımlar da göstermiş olduğu performansı görüntülemek istiyorsanız sizler de   adreslerinikullanabilirsiniz.

Erol Bulut Kimdir?

Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü 1975 yılında Almanya'da dünyaya geldi.Türk asıllı olan Erol Bulut UEFA-pro lisans sahibi. Antrenörlük süresi 1 yıla yaklaşan Erol Bulut'un genellikle tercih etmiş olduğu dizilişi ise 4-2-3-1 şeklinde biliniyor. Fenerbahçe 2020 yılının başında getirilen ve 2022 yılına kadar sözleşme imzalanan teknik direktör aynı zamanda Süper Lig’in genç teknik direktörler arasında da yer alıyor. Daha önce Kartalspor, Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve Başakşehir'de yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Erol bulut daha sonra ilk olarak teknik direktörlük kariyerine yeni malatyaspor'da başladı. Burada çıktıĞI 69 mücadelede 1.45 maç başına puan ortalamasıyla oynayan teknik direktör göze çarpan bu performansı sonrası Alanyaspor'un teknik direktörü oldu. Burada da 44 mücadeleye çıkan teknik direktör yine 1.77 ‘lik 1 maç başı puana sahip oldu. 2020/2021 sezonu için Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğü koltuğunu tutmuş olduğu Erol bulut şu ana kadar çıktığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik ile oynuyor. Özellikle de oyun stili ve de kulüpte elimde bulundurmuş oldu prestijli konumu ile çok dikkat çekici bir konumda yer alan Erol Bulut'un bu performansı ilerleyen günlerde de artışa geçecek gibi görünüyor. Sizlerde Erol bulut hakkında daha fazla detaylı bilgiye erişmek istiyorsanız      adreslerini ücretsiz bir şekilde kullanmaya imkanlarından yararlanabilirsiniz.Bu siteler pek çok teknik direktörün kariyerine ve de şu ana kadarki süreçte göstermiş oldukları performansa yakından erişebilmeniz olanak sağlar.