Fenerbahçe Voluntari hazırlık maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe Voluntari  hazırlık maçı ne zaman hangi kanalda?
Fenerbahçe Voluntari hazırlık maçı ne zaman hangi kanalda?Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Romanya'nın Valuntari takımı ile karşılaşacak.
Fenerbahçe Voluntari  hazırlık maçı ne zaman hangi kanalda?Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Romanya'nın Valuntari takımı ile karşılaşacak.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki çalışma saat 10.00’da başladı ve toplam 1 saat 30 dakika sürdü. İlk olarak salonda 30 dakika süren core antrenmanı yapan oyuncular ardından sahaya geçti. Sahada ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını bugün saat 18.00’de Düzce Stadı’nda Romanya'nın Voluntari takımı yapacağı hazırlık maçıyla sürdürecek.Maç naklen FBTV'de.