Fenerbahçe transfer haberleri son dakika gelişmeler!Yeni hoca kim olacak!

Fenerbahçe transfer haberleri son dakika gelişmeler!Yeni hoca kim olacak!
Fenerbahçe transfer haberleri son dakika gelişmeler!Yeni hoca kim olacak?Fenerbahçe henüz yeni teknik direktörünü bulabilmiş değil.Fenerbahçe'de hergün bir hoca ismi ortaya atılıyor ve koltuğa kimin oturacağı ise oldukça merak ediliyor.
 Fenerbahçe transfer haberleri son gelişmeler!Yeni hoca kim olacak?Fenerbahçe henüz yeni teknik direktörünü bulabilmiş değil.Fenerbahçe'de hergün bir hoca ismi ortaya atılıyor ve koltuğa kimin oturacağı ise oldukça merak ediliyor.

İsmail Kartal'ın görevinden ayrılmasının ardından Fenerbahçe yönetimi henüz aradığı teknik direktörü bulamadı. Sportif direktör Giuliano Terraneo'nun bizzat yürüttüğü görüşmeler sonucunda daha önce birçok teknik adamla görüşülmüştü.

Terraneo'nun radarındaki son isim ise Vitor Pereira. Portekizli çalıştırıcı, geçen sezon Yunanistan Ligi’ni Olimpiakos ile şampiyon bitirmişti. Daha önce Porto ile de 2 şampiyonluğu bulunan Pereira'nın yönetimle yaşadığı problemlerden dolayı yunan ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın yeni teknik adayı bulma konusunda tam yetki verdiği terraneo önümüzdeki günlerde Portekizli ile görüşerek anlaşma zemini arayacak. Terraneo'nun listesinde dosyası kapanmayan isimler arasında daha önce temasa geçilen Luciano Spalletti, Marcelo Bielsa ve Patrick Vieira da göze çarpıyor.

Sarı lacivertliler, teknik direktörünü bulduktan sonra önce iç transferde sözleşmesi biten oyuncuların durumuna da karar verecek. Terraneo ve yeni teknik direktörün raporları doğrultusunda takımdan gidecek oyuncular belirlenecek ve temsilcileriyle irtibata geçilecek. Fenerbahçe'nin dış transferde de 7 veya 8 oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor.