Fenerbahçe Trabzonspor dev maç ne zaman, saat kaçta!

Fenerbahçe Trabzonspor dev maç ne zaman, saat kaçta!
Spor Toto Süper Lig'İn 13.haftası dev bir maça sahne olacak Fenerbahçe Trabzonspor'u konuk edecek.Fenerbahçe Trabzonspor dev maç ne zaman, saat kaçta?
Fenerbahçe Trabzonspor maçı, Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak en önemli karşılaşma. Peki Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Fenerbahçe, Trabzonspor ile Süper Lig’in 13. haftasında İstanbul’da karşılaşıyor. Perşembe günü Norveç deplasmanında Molde’yi 2-0 yenerek moral bulan Fenerbahçe, Trabzonspor’u ağırlıyor. Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe Trabzonspor maçına dair detaylar haberimizde.

Spor Toto Süper Lig'İn 13.haftası dev bir maça sahne olacak Fenerbahçe Trabzonspor'u konuk edecek.Fenerbahçe Trabzonspor dev maç ne zaman, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasının en önemli maçı Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe Trabzonspor maçı. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşılaşacak Fenerbahçe Trabzonspor maçını hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Süper Lig’de 84 kez karşılaşan iki takımdan Fenerbahçe’nin 34 galibiyeti, Trabzonspor’un 22 galibiyeti bulunuyor. Trabzonspor, İstanbul’da en son Fenerbahçe’yi 1997-1998 sezonunda 3-1 yendi. Bu tarihten sonraki maçlarda Fenerbahçe, Trabzonspor’u 11 kez yenerken 7 maçta berabere bitti.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig 13. hafta Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe Trabzonspor maçını hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Erdem Bayık yapacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 30 Kasım Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe Trabzonspor maçı saat 20.00′da başlayacak.

Fenerbahçe Trabzonspor karşılaşmaları

Fenerbahçe ile Trabzonspor, toplamda 116 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 45′inde Fenerbahçe galip gelirken Trabzonspor 37 maçı kazandı. 34 maç ise berabere bitti. İstanbul’da oynanan 53 maçta ise Fenerbahçe’nin Trabzonspor’a karşı 26 – 9 gibi bir üstünlüğü bulunuyor. Trabzonspor, İstanbul’da oynanan maçlarda Fenerbahçe’yi en son 1997-1998 sezonunda yenebilmişti.