Fenerbahçe'nin Kasımpaşalı Mame Thiam İlgisi

Fenerbahçe'nin Kasımpaşalı Mame Thiam İlgisi
Fenerbahçe'nin Kasımpaşalı Mame Thiam İlgisi

Süperlig'de 2019-2020 sezonunun tamamlanması ile birlikte transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin Kasımpaşalı Mame Thiam için teklif yapacağı öne sürüldü. Profesyonel futbol kariyerini Fenerbahçe'de emekli olarak tamamlayan ve önümüzdeki sezon kulüpte sportif direktörlük görevini üstlenecek olan Emre Belezoğlu'nun ilk hedefinin Mame Thiam olduğu aktarıldı öğrenildi.

Emre Belezoğlu'nun Mame Thiam İlgisi

Sezonu Süperlig'de 7. olarak tamamlayan Fenerbahçe'de sezonun bitimi ile birlikte transfer perdesi aralandı. Sportif direktör Emre Belezoğlu'nun takımda olmasını çok istediği Kasımpaşalı Mame Thiam için Fenerbahçe yönetimi tarafından teklif hazırlandı. Mame Thiam için Kasımpaşa'ya Miha Zajc, Alper Potuk ve Mevlüt Erdinç'in önerileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntı çeken Fenerbahçe gol yollarındaki oyuncu çeşitliliğini arttırmak için kolları sıvadı. Emre Belezoğlu'nun gol yollarındaki çeşitliliği arttırmak için ilk hedefinin Kasımpaşalı Mame Thiam olduğu öğrenildi.

Kasımpaşa Teklife Sıcak Bakıyor

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da 28 maça çıkıp ağları 11 kez sarsan Mame Thiam için Fenerbahçe'nin harekete geçmeye hazır olduğu öğrenildi. Fenerbahçe Mame Thiam için takas olarak Kasımpaşa'ya

Miha Zajc, Alper Potuk ve Mevlüt Erdinç'i önerecek. Kasımpaşa yönetiminin transfere sıcak baksa da takastan Mevlüt Erdinç'i çıkartıp diğer iki oyuncu ile birlikte 500 bin euro kadar bir transfer ücreti talep edeceği iddia edildi. Fenerbahçe ve Kasımpaşa arasındaki resmi temasların kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor. Fenerbahçe yönetiminin kısa sürede resmi temaslarının tamamlanıp Mame Thiam'ın sezona hazırlık kampına katılmasını istediği aktarıldı.