Fenerbahçe Monaco maçını şifresiz nasıl izleyebilirim?

Fenerbahçe Monaco maçını şifresiz nasıl izleyebilirim?
Fenerbahçe Monaco maçını şifresiz nasıl izleyebilirim?Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Fransa'nın Monaco takımını konuk edecek. Sarı-lacivertli temsilcimiz, rakibi karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Fransa'nın Monaco takımını konuk edecek. Sarı-lacivertli temsilcimiz, rakibi karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.

Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçına seyircisi önünde çıkacak. Fenerbahçe ile Monaco arasında Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 2015-2016 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için ilk engel olan Monaco'yu geçmek zorunda. Sarı-lacivertliler, Fransız temsilciyi elemesi durumunda play-off turuna adını yazdıracak.

Fenerbahçe ile Monaco arasındaki eşleşmede, rövanş mücadelesi 3 Ağustos Çarşamba günü Fransa'da oynanacak.

Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe-Monaco maçını yayınlayacak olan kanallar belli olmaya başladı. Bu sezon mutlak olarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen temsilcimiz Fenerbahçe’nin bu zorlu mücadelesinin ilkini hangi kanalda olduğunu merak edenler için detaylar belli oldu. Her sezon olduğu gibi gibi Avrupa temsilcilerimizin maçlarını dünya genelinde yayınlayan kanalları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

27 Temmuz Çarşamba saat 21:30’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadelenin D Smart platformunda yayınlanacağı açıklandı. D Smart platformunda Smart Spor kanalından yayınlanacak olan ilk maçı yabancı kanallar vasıtası ile izleyebilirsiniz. Tivibu ve TRT 1’de yayınlanacak mı? diye merak edenler için belirtelim. Bu ön eleme maçı olduğundan dolayı yayın hakları D Smart’ta bulunmaktadır.

İŞTE YABANCI KANALLARIN FREKANSLARI

Arena Sport 1(cro) frekans
Uydu adı:Eutelsat 16A
Frekansı:11.678 H
Sembol:30000
Fec :3/4

Arena Sport 1 (serbia)

Uydu adı:Hellas Sat 2
Frekansı:11.135 V
Sembol:30000
Fec :2/3

beIN Sport Espana HD
beIN Sport France 1 HD
beIN Sport Mena 1 HD
beIN Sport Mena 12 En HD
BT Sport 2 HD
Digi Sport 1 (hun)
Dolce Sport 2
Euro Sport 2 Sweden HD
Futbol 2 (ukraine)
İdman TV
Irıb Varzesh (Haberneo.com)
Match TV HD
OTE Sport 8 HD
Setanta Sport 1 HD
Sky Calcio 5 HD
Sky Sport 3 (İtaly) HD
Sky Sport 5 (Germany) HD
Sport TV 2 (Portugal) HD
Sport Klub 1 (Slovenia)
SuperSport 3 HD (za)
SuperSport Maximo 1
TEN Action
TEN HD (india)

Maçı İnternetten online olarak verecek olan yabancı kanallar;

Fox Soccer 2GO
Fox Sport 2 (USA)
Fox Sport 4 (nederland)
Klik Sport
OLL TV Player

Fenerbahçe-Monaco maçını veren Arap kanalları olup olmadığı hakkında merak edenler için belirtelim: beIN Sport Mena 1 HD ve beIN Sport Mena 12 En HD kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz.