Fenerbahçe Monaco maçını hangi yabancı kanallar şifresiz veriyor

Fenerbahçe Monaco maçını hangi yabancı kanallar şifresiz veriyor
Fenerbahçe - Monaco Maçını Şifresiz Canlı Veren Kanallar Listesi. 27 Temmuz 2016 tarihli Fenerbahçe - Monaco 3. ön eleme turu maçını veren şifresiz yabancı kanalların frekansları haberimizde mevcuttur. Fenerbahçe - Monaco maçını Smartspor kanalı haricinde İdman Tv, Justin Tv ve Az Tv'den canlı izleyebilirsiniz....

Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçına seyircisi  önünde çıkacak. Fenerbahçe ile Monaco arasında Ülker Stadı'nda oynanacak  karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek. 

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 2015-2016 sezonunu ikinci sırada  tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için ilk  engel olan Monaco'yu geçmek zorunda. Sarı-lacivertliler, Fransız temsilciyi  elemesi durumunda play-off turuna adını yazdıracak.

FENERBAHÇE-MONACO

Maç tarihi: 27 Temmuz Çarşamba

Maç saati: 21.30

Stad: Şükrü Saraçoğlu

Kanal: D Smart

DEV MAÇIN ORANLARI BELLİ OLDU

İddaa da bu kritik maçı “MBS 1” olarak açtı. Sarı-lacivertliler maçın favorisi olarak gösterilirken, 2.10 oran verildi. Monaco’nun galibiyetine verilen oran 2.50 olurken, beraberlikte ise oran 3.10…

Karşılaşmada 2,5 gol üstü 2.05, 2,5 gol altı bahsine 1.40 oran açıldı.

SMART SPOR CANLI

Haber ile ilgili metin girin!.

FENERBAHÇE'DEN TARAFTARLARA UYARI

Yarın sezonun ilk resmi karşılaşmasında UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turumücadelesinde Monaco karşısına çıkacak Fenerbahçe taraftarını uyardı. 

Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, karşılaşmanın UEFA tarafından “Yüksek Rizikolu Maç” statüsüne alındığı belirtildi. Ayrıca, "Büyük Fenerbahçe’nin bu büyük taraftarı, daima, takımının iyi gününde yanında olmakla birlikte, kötü gününde de ayağa kalkmasındaki en önemli faktör olmuştur ve bundan sonra da böyle olacaktır" dennildi. 

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEKİ RAKİBİ

Fenerbahçe gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak.Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda mücadele edecek olan Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu? Önce bu sorunun cevabı ile başlayayalım;

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın Monaco takımıyla eşleşti.

Fenerbahçe'nin Monaco ile eşleştiği haberinin ardından sorumuzu böyle düzeltmemiz daha doğru olacak. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yla ilk maçı 26 veya 27 Temmuz'da Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynayacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadele, Smart Spor ekranlarında olacak.

Monaco'yla Fenerbahçe arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı ise 2-3 Ağustos'ta saat 21.45'te başlayacak. Monaco-Fenerbahçe maçı da Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe’den Monaco maçı için açıklama

Portekiz’in Ojogo gazetesinin haberi gündeme bomba gibi düşmüş, Monaco’nun Türkiye’de yaşanan olaylar nedeniyle İstanbul’a gelmek istemediği iddia edilmişti.

Gazete, Fransızlar’ın maçın başka bir ülkede oynanması için UEFA’ya başvuru yaptığını ileri sürerken, durumun sanıldığı olmadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan Fenerbahçeli yöneticiler, “Kulübe ulaşan resmi bir başvuru ve talep yok. Olursa gerekeni yaparız ancak maç İstanbul’da oynanacak” derken, Monaco yöneticilerinin otel rezervasyonları için sarı-lacivertli kurmaylar ile temasa geçtiği öğrenildi.

27 Temmuz Çarşamba saat 21:30’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak olan zorlu mücadelenin D Smart platformunda yayınlanacağı açıklandı. D Smart platformunda Smart Spor kanalından yayınlanacak olan ilk maçı yabancı kanallar vasıtası ile izleyebilirsiniz. Tivibu ve TRT 1’de yayınlanacak mı? diye merak edenler için belirtelim. Bu ön eleme maçı olduğundan dolayı yayın hakları D Smart’ta bulunmaktadır.

İŞTE YABANCI KANALLARIN FREKANSLARI

Arena Sport 1(cro) frekans
Uydu adı:Eutelsat 16A
Frekansı:11.678 H
Sembol:30000
Fec :3/4

Arena Sport 1 (serbia)

Uydu adı:Hellas Sat 2
Frekansı:11.135 V
Sembol:30000
Fec :2/3

beIN Sport Espana HD
beIN Sport France 1 HD
beIN Sport Mena 1 HD
beIN Sport Mena 12 En HD
BT Sport 2 HD
Digi Sport 1 (hun)
Dolce Sport 2
Euro Sport 2 Sweden HD
Futbol 2 (ukraine)
İdman TV
Irıb Varzesh (Haberneo.com)
Match TV HD
OTE Sport 8 HD
Setanta Sport 1 HD
Sky Calcio 5 HD
Sky Sport 3 (İtaly) HD
Sky Sport 5 (Germany) HD
Sport TV 2 (Portugal) HD
Sport Klub 1 (Slovenia)
SuperSport 3 HD (za)
SuperSport Maximo 1
TEN Action
TEN HD (india)

Maçı İnternetten online olarak verecek olan yabancı kanallar;

Fox Soccer 2GO
Fox Sport 2 (USA)
Fox Sport 4 (nederland)
Klik Sport
OLL TV Player

Fenerbahçe-Monaco maçını veren Arap kanalları olup olmadığı hakkında merak edenler için belirtelim: beIN Sport Mena 1 HD ve beIN Sport Mena 12 En HD kanallarından canlı olarak izleyebilirsiniz.