Fenerbahçe Monaco maçını canlı anlatım radyondan online dinle!

Fenerbahçe Monaco maçını canlı anlatım radyondan online dinle!
Fenerbahçe Monaco maçını canlı anlatım radyondan online dinle!Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği Fransa'nın Monaco takımıyla tarihinde ilk kez karşılaşacak.
Fenerbahçe Monaco maçını canlı anlatım radyondan online dinle!Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği Fransa'nın Monaco takımıyla tarihinde ilk kez karşılaşacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Fransa'nın Monaco takımını konuk edecek. Sarı-lacivertli temsilcimiz, rakibi karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.
Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçına seyircisi önünde çıkacak. Fenerbahçe ile Monaco arasında Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek.
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 2015-2016 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için ilk engel olan Monaco'yu geçmek zorunda. Sarı-lacivertliler, Fransız temsilciyi elemesi durumunda play-off turuna adını yazdıracak.
Fenerbahçe ile Monaco arasındaki eşleşmede, rövanş mücadelesi 3 Ağustos Çarşamba günü Fransa'da oynanacak.
Sarı-lacivertliler, Monaco müsabakasıyla 62 gün sonra resmi bir karşılaşmaya çıkacak. Fenerbahçe, son resmi maçında 26 Mayıs'ta Antalya'daki Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'la karşılaşmış ve rakibine 1-0 yenilmişti.
Pereira cezalı
Fenerbahçe'nin Monaco'yla yapacağı maçta, teknik direktör Vitor Pereira cezası nedeniyle yedek kulübesinde yer alamayacak.
Pereira, geride kalan sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz temsilcisi Braga ile deplasmanda oynanan rövanş müsabakasının ilk yarısında hakeme itirazı sonucu tribüne gönderilmişti.
UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 maç ceza alan Portekizli teknik adam, Monaco eşleşmesinin ilk maçında takımının başında yer alamayacak. Pereira'nın yerine yardımcısı Filipe Almeida'nın takımın başında sahaya çıkması bekleniyor.
Pereira, geçen sezon da Atromitos'la Yunanistan deplasmanında oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında cezası nedeniyle takımının başında sahaya çıkamamıştı.
Fenerbahçe'de 6 eksik
Fenerbahçe'de, Monaco karşılaşması öncesi sakatlıkları ve cezaları nedeniyle 6 futbolcu forma giyemeyecek.
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan kaleci Volkan Demirel, yeni transfer İsmail Köybaşı ile son hazırlık maçında darbeye bağlı sakatlık geçiren Robin van Persie'nin, Monaco karşısında oynaması beklenmiyor.
Fenerbahçe'de ayrıca, Braga maçında çift sarı karttan kırmızı kart gördükten sonra hakem Ivan Bebek'e fiziki temasta bulunduğu için 31 Aralık 2016'ya kadar ceza alan, daha sonra cezasının bitiş tarihi 30 Eylül 2016'ya çekilen Volkan Şen de forma giyemeyecek. Volkan'ın ayrıca sakatlığı da bulunuyor.
Braga maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Alper Potuk, Monaco karşılaşmalarında sahada yer alamayacak. Braga karşısında çift sarı karttan oyundan atılan Mehmet Topal da cezasını Monaco karşısında ilk maçta oynamayarak çekecek.
Fenerbahçe'de yeni sistem
Teknik direktör Vitor Pereira, hazırlık maçlarının tamamında denediği 3-5-2 sistemiyle takımını sahaya sürebilir.
Portekizli teknik adam, uzun yıllar 4'lü savunmayla sahaya çıkan sarı-lacivertli takıma sistem değişikliğini sezon öncesi kampında aşılamaya çalıştı.
Pereira, Yunan ekip Panathinaikos'la oynanan hazırlık maçında yüzüne aldığı darbe nedeniyle dişi kırılan ve damağına dikiş atılan Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro'ya Monaco karşısında görev verecek. Fabiano'nun sahaya özel bir maskeyle çıkacağı öğrenildi.
Sarı-lacivertlilerde, savunma üçlüsünde Simon Kjaer, Martin Skrtel ve Roman Neustadter'in, orta saha 5'lisinin sağında Van der Wiel ve solunda Hasan Ali Kaldırım'ın, orta sahanın ortasında Josef de Souza, Ozan Tufan ve Salih Uçan'ın, forvet hattında ise Emmanuel Emenike ile Jose Fernandao'nun görev yapması bekleniyor.
Fenerbahçe'nin Monaco karşısındaki muhtemel ilk 11'i şöyle:
Fabiano, Kjaer, Skrtel, Neustadter, Van der Wiel, De Souza, Ozan Tufan, Salih Uçan, Hasan Ali Kaldırım, Emenike, Fernandao.
Yeni transferler siftah yapacak
Fenerbahçe'nin yeni transferleri, Monaco karşısında görev almaları durumunda sarı-lacivertli formayla ilk resmi maçlarına çıkacak.
Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi Liverpool'dan Martin Skrtel, Schalke 04'ten Roman Neustadter, Paris Saint Germain'den Gregory Van der Wiel, Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı ve Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe'yu kadrosuna katmıştı.
Kiralık sözleşmeleri sona erdiği için takıma dönen Salih Uçan ile Emenike, görev alması durumunda uzun zaman sonra resmi maçta sarı-lacivertli formayı terletecek.