Fenerbahçe Ligdeki Konumu

Fenerbahçe Ligdeki Konumu
Özellikle bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatarak şampiyonluğu daha önceki senelerde olduğu gibi yine elinden kaçırma durumu ile karşı karşıya olan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için yönetim değişikliği ile birlikte daha iddialı girecek gibi görünüyor. 

Aziz Yıldırım ile birlikte Ali Koç arasında geçecek olan çekişmeli mücadele kapsamında, yönetimin ardından, gelecek sezon için neler olacağı daha belirgin şekilde ortaya çıkacaktır. Tabii şu an için önemli olan ligdeki son maç adına kazanmak ve şampiyonlar ligine ön eleme turundan katılmaktır. En az şampiyonluk kadar büyük bir öneme sahip olan ve Türkiye takımları için büyük bir gelir kapısı olarak ön plana çıkan bu turnuva adına, eğer Fenerbahçe kayıpsız son maçı atlatırsa 2. olarak şampiyon ligi ön elemesinde katılmaya hak kazanıyor.


Fenerbahçe'nin Ligdeki Durumu
Özellikle şampiyonluğun son haftaya kadar kovalayan ve yalnız 3 puan fark ile Galatasaray'a kaptırma durumu ile karşı karşıya kalan  ise, ligi 7. sırada tamamlamayı başardı.


Türkiye Süper Ligi Sona Eriyor
Son 4 maçın kaldığı Türkiye Süper Ligi kapsamında bitmiş maç sonuçları ile canlı skorları da yine site üzerinden detaylı bir şekilde eş zamanlı olarak elde etmek mümkündür. Aynı zamanda Avrupa kıtasından ve dünyanın birçok farklı noktasındaki ligler adına da internet üzerinden site aracılığıyla detaylı şekilde her türlü bilgi elde edebilir.