Fatih Terim Belhanda Kalsın Dedi

Fatih Terim Belhanda Kalsın Dedi
Fatih Terim Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Belhanda'nın sözleşmesini uzatmak istiyor. Fatih Terim'in bu konudaki isteği tamamen Belhanda'nın kalması yönünde. Ancak yönetim Belhanda'nın 3 milyon 350 bin Euro olan ücretini yüzde elli civarında düşürme taraftarı.

Fatih Terim Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Belhanda'nın sözleşmesini uzatmak istiyor. Fatih Terim'in bu konudaki isteği tamamen Belhanda'nın kalması yönünde. Ancak yönetim Belhanda'nın 3 milyon 350 bin Euro olan ücretini yüzde elli civarında düşürme taraftarı. Hal böyle olunca bir belirsizlik ortaya çıkmış durumda. Sarı kırmızılı ekibin taraftarları ise bu konu hakkında ikiye bölünmüş durumda. Bir kısım taraftar Belhanda ile yolları ayırmak isterken bir kısım taraftar ise Belhanda'nın takımda kalmasını istiyor.

BelhandaHakkındaSonDurum

Belhanda hakkında son durum kesinlik kazandı. Yönetim Belhanda için yıllık 1.5 milyon Euro önerdi. Fatih Terim faslı oyuncunun sözleşmesinin uzatılması taraftarı. Basın muhabirleri tarafından sözlesmesi bitecek olanlar sorusuna sarı kırmızılı ekibin 2.Başkanı Abdurrahim Albayrak Muslera ile uzun yıllar beraber olunacağı mesajı ile cevap verdi. Ancak Belhanda hakkında bir açıklamada bulunmadı.

İmparator FatihTerim'denOnay

Belhanda'nın sözleşmesi uzatılmadı ancak Belhanda sarı kırmızılı ekipte kalmak istediğini belirtti. Fatih Terim'in de yöneticilere Belhanda'nın kalmasını istediğini bildirdiği öğrenildi. Yönetim Belhanda'nın ücretini yüzde 50 düşürmek istiyor. Sarı kırmızılı ekibin yönetimi Belhanda'ya ücreti 1.5 milyon Euro olan 2 yıllık sözleşme önerdi. Belhanda ise ücretinde 1 milyon Euro indirim yapılabileceğini belirtti ve ücretinin 2 milyon 350 bin Euro olmasını istedi. Yönetimin teklifi ile Belhanda'nın isteği arasında fark oluşmuş durumda. Belhanda'nın takımda kalma durumu sezon sonuna kadar oynayacağı futbola bağlı gözüküyor.