Fatih Altaylı: “Dursun Özbek tefecilik yapmıştır”

Fatih Altaylı: “Dursun Özbek tefecilik yapmıştır”
Fatih Kuşçu'nun moderatörlüğünde yayınlanan Spor Saati isimli programa Bloomberg HT televizyonda konuşan Fatih Altay oldukça ses getiren çok önemli açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek’in yeniden aday olmaması gerektiğini söyledi

Dursun Özbek tarafından yapılacak olan ibranın kesinlikle yasalara uygun olmadığını ve suç teşkil ettiğini dile getirdi ve uygun olmadığını açıkladı. Bu ibranın 31 Aralık tarihini kapsayan bir ibra olması gerektiğini ifade etti. Dolayısıyla yapılacak olan ibranın sadece Dursun Özbek yönetiminin ibrası olacağını ve mevcut yönetimi kapsamayacağını açıkladı. Bu yüzden de yapılanın usulsüzlük olduğunu dile getirdi.

Savunmayı yapması gereken kişinin Dursun Özbek olması gerektiğinin altını çizdi.

Mali raporu hazırlayan kişilerin de Dursun Özbek yönetiminin kendi denetçileri olduğunu açıkladı. Bu yüzden gündemin Mustafa Cengiz’e gelmemesi gerektiğini ifade etti.

Bu konuda çalışacak ve hizmet verecek olan denetçilerin tamamen bağımsız ve tarafsız olmasının gerektiğinin altını çizdi. Dursun Özbek isimli şahsın yeniden Mayıs’ta yapılacak olan kongrede aday olacağını öğrendiğini ve tadının damağında kaldığını öğrendiğini dile getirdi. Ayrıca kendisinin bazı eski ANAP’lı yöneticiler ile görüştüğünü öğrendiğini dile getirdi.

Ama Galatasaray kulübünün yöneticilerinin sağduyulu olduğunu ve gereğini yapacaklarını dile getirdi. Duygusallıkla hareket etmeyecek bir kulüp olduklarının altını çizdi. İbra edilmeyen yönetimlerin düştüğünü ve Dursun Özbek yönetiminin yapılacak olan kongrede gerekli  hesapları vereceğini dile getirdi.

Kendisinin başarısız olduğunu yeniden yönetime aday olmasının yanlış olduğunu dile getirir iken EUFA ile yapılan anlaşmanın da kulübe zarar verdiğini açıkladı.

Kendisinin takıma verdiği zararın 30 milyondan 90 milyona çıktığını ve bunun çok önemli olduğunu açıkladı.

TCK’ya göre suç işlediğini, EUFA karşısında takımı ezik duruma düşürdüğünü ve bu yüzden kendisinin affedilemeyeceğini dile getirerek sözlerini tamamladı. Spor dunyasinda bulunan en son gelismeleri ve maclara acilan en yuksek oranlari sitesi üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.