Erman Toroğlu’ndan Mete Kalkavan’a Eleştiri

Erman Toroğlu’ndan Mete Kalkavan’a Eleştiri
Futbol dünyasının en önemli spor yorumcularından birisi olan Erman Toroğlu, Caner Erkin’in hakem Mete Kalkavan’a küfür etmesi ile alakalı olarak konuştu.

Futbol dünyasının en önemli spor yorumcularından birisi olan Erman Toroğlu, Caner Erkin’in hakem Mete Kalkavan’a küfür etmesi ile alakalı olarak konuştu. Konuşmasında hakem Kalkavan’ı sert bir şekilde eleştiren Toroğlu, oldukça sert sözler kullandı ve geçmişten verdiği örnekler ile gündeme damgasını vurdu.

Oyuncudan Kaçıyor

Uzun yıllar başarılı bir şekilde hakemlik yapan Erman Toroğlu, futbol yorumculuğu ile de bilinen bir isim. Önemli konulara dair farklı bakış açıları ile tanınan Toroğlu, dün akşam oynanan Beşiktaş – Başakşehirspor maçında yaşanan küfür olayına dair açıklamalarda bulundu. Bilindiği üzere Beşiktaş takımı ile Başakşehirspor dün karşı karşıya gelmiş ve mücadele beraberlik ile sonuçlanmıştı. Maç sırasında Caner Erkin’in hakeme ettiği küfür ise maçın önüne geçmişti. Bu konuda bir açıklama yapan Toroğlu şunları söyledi; Hatırlarsanız geçtiğimiz sezon Ali Çamdalı, bir maçta Mete Kalkavan’a dönmüş ve yüzüne karşı sen bir korkaksın demişti. Mete Kalkavan ise bunun üzerine futbolcuyu kırmızı kart ile oyundan atmıştı. Gerçekten de Ali Çamdalı’nın ne kadar korkak olduğunu, Beşiktaş – Başakşehirspor maçında bir kez daha görmüş olduk. Mete Kalkavan maç sırasında futbolculardan uzaklaşarak kaçıyor. Oyuncular da adeta hakemi kovalıyor ve hakemin arkasından küfür ediyor. Hem de bunu yüksek sesle yapıyorlar. Hakem ise buna karşılık bir şey yapmıyor. Başka bir müsabakada kendisine bir futbolcu yaklaşsa ve Caner sana nasıl da küfür etti derse ne yapacak hakem? Hiç bir şey de yapamaz. Kart bile gösteremez.

Küfürleri Duydu

Sözlerine devam eden Toroğlu şunları söyledi; hakem Mete Kalkavan kendisine Caner tarafından edilen küfürlerin hepsini duydu. Eğer duymadıysa ben de adam filan değilim. Çünkü Caner arkasından koşuyordu ve aralarında da bir mesafe yoktu. Bundan dolayı da küfürleri duymamasına imkan yok, dedi. Dün oynanan Beşiktaş – Başakşehirspor maçında sarı kart gören Caner Erkin, hakeme olan tepkisini küfür ile göstermişti. Hakemin annesine ve kendisine küfür eden Erkin, yayıncı kuruluşun kameralarına da yansımıştı. Şimdi herkes, ünlü oyuncunun ceza alıp almayacağını, büyük bir merak ile bekliyor.

Özellikle derbi maçlarda gerilimin bu şekilde yükseldiği ve maç sonu tartışmaların bitmek bilmediği Türkiye Süper Ligi’nde adresi üzerinden siteye hızlıca üye olarak alternatifli birçok spor dalı ve bahis türünde oyunlarınızı hemen yapmaya başlayabilirsiniz.