Demba Ba Beşiktaş’ı avantajlı görüyor

Demba Ba Beşiktaş’ı avantajlı görüyor
Göztepe’nin başarılı golcüsü Demba Ba, “Önümüzdeki bütün maçları kazanarak ulaşabildiğimiz en üst sırada ligi tamamlayacağız. Bunun için elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi ve şampiyonluk yarışında da siyah beyazlı ekibi avantajlı gördüğünü söyledi.

Senegalli golcü oyuncu ara transfer döneminde transfer olduğu Göztepe çabuk adapte olduğunu ve uyum sürecinde kendisine yardım eden kulübe, takım arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür etti.

Sahalara tekrar dönmesinden dolayı çok istekli olduğunu ifade eden Ba, “Şu anda kalbimde bu isteği taşıyorum. Performansımı en iyi şekilde sahaya yansıtmak istiyroum. Bana ne zaman şans verilirse sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Benim gibi bir forvet oyuncusunun transfer edilmesinin en büyük nedeni gol atması ve takıma fayda sağlamasıdır. Sahada yer aldığım her saniyeyi Allah’ın bana verdiği bir lütuf olarak görüyorum. Orada olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yaparak takıma katkı sağlayacağım.”

32 yaşında ki oyuncu Süper Ligde yeni boy göstermeye başlayan Göztepe’nin sergilediği performanstan dolayı takdir edilmesi gerektiğini ifade etti.

Takımının başarılı bir grafik çizdiğini ifade eden Demba Ba, “Bizim ilk hedefimiz Süper ligde kalabilmekti ve şuan bunu başardık. Takımın şuana kadar gösterdiği performans takdir etmeye değer. Ligde geri kalan maçlara da en iyi şekilde hazırlanacağız. Önümüzdeki bütün maçları kazanarak ulaşabildiğimiz en üst sırada ligi tamamlayacağız. Bunun için elimizden gelen ne varsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Süper ligde son sürat devam eden Şampiyonluk yarışıyla ilgili, “Şampiyonluk için Çok zorlu bir mücadele var. Beşiktaş’ı bu konuda daha avantajlı görüyorum. Dediğim gibi çok zorlu bir süreç olacak” dedi.

Göztepe’nin genç oyuncusu Halil Akbunar’da takımın çok iyi bir durumda olduğunu ve Antalyaspor karşısında iyi bir performans sergilediğini söyledi.

Mill takım formasının herkesin hayallerini süslediğini ifade eden Akbunar, “Milli takıma girebilmek için elimden ne gelirse yapacağım. Çok çalışıyorum ve çalışmalarım sonuç veriyor. Geriye kalan haftalarda Avrupa kupalarına gidebilmek için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı. Futbol ile ilgili en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları sitesi üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

Kaynak: