Brezilya 3-4 Paraguay Copa America 2015 çeyrek final maçının özeti goller penaltılar!Sambacılara büyük şok

Brezilya 3-4 Paraguay Copa America 2015 çeyrek final maçının özeti goller penaltılar!Sambacılara büyük şok
Brezilya 3-4 Paraguay Copa America 2015 çeyrek final maçının özeti goller penaltılar!Sambacılara büyük şok.Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2015 Copa America'daçeyrek final mücadelesinde Brezilya ile Paraguay karşı karşıya geldi.
 Brezilya 3-4 Paraguay Copa America çeyrek final maçının özeti goller penaltılar!Sambacılara büyük şok..Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen 2015 Copa America'daçeyrek final mücadelesinde Brezilya ile Paraguay karşı karşıya geldi.

Normal süresi 1-1 biten mücadele uzatmalara gitti.Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı ve seri penaltı atışlarına geçildi penaltı atışları neticesinde Paraguay turnuvanın favorisi Brezilya'yı eleyerek adını yarı finale yazdırarak Arjantinin rakibi oldu.

Brezilya maçta 15.dakikada Robinho'nun attığı golle 1-0 öne geçti ve maçın ilk devresi bu skorla kapadı.Paraguay maçın 72.dakikasında maça eşitliği Gonzalez'in attığı golle getirerek maçı uzatmaya götürdü.

Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı ve seri penaltı atışlarına geçildi penaltı atışları neticesinde Paraguay turnuvanın favorisi Brezilya'yı eleyerek adını yarı finale yazdırarak Arjantinin rakibi oldu.


video eklenecek.