Beşiktaş transfer haberleri son dakika flaş geilişmeler!3 bomba yolda

Beşiktaş transfer haberleri son dakika flaş geilişmeler!3 bomba yolda
Beşiktaş transfer haberleri son dakika flaş geilişmeler!3 bomba yolda..Beşikaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda Başkan 3 transferin müjdesini verdi.
 Beşiktaş transfer haberleri son dakika flaş geilişmeler!3 bomba yolda..Beşikaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda Başkan 3 transferin müjdesini verdi.

Beşiktaş Kulübü ile İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Bayrampaşaspor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması imza törenine katılan Başkan Orman, transferlerle ilgili soruları cevapladı. Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan eski futbolcularından Quaresma'nın takıma tekrar transfer olup olmayacağı sorusuna cevap veren Başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş ile görüştüklerini de belirterek, şöyle cevap verdi:

"Bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Beşiktaş ilkeleri ile yönetilen bir kulüptür. İlkelere uyulduğu, takım oyuncusu olunduğu ve mali sürece uyulduğu süre içinde bu transferin yapılmaması için hiçbir neden yok. Biz taraftarlar istedi diye ne bir futbolcu alırız, ne bir futbolcu göndeririz. Üç yıl önce gönderilen Quaresma'nın gitmesi ne kadar doğru geliyorsa bugünkü Beşiktaş'ın takım haliyle bütünlük sağlanırsa, mali ilkeler yerine gelmesi halinde bu transfer aklıma yatıyor. Şu anda görüşmeleri yapıyoruz. Olursa iki taraf için hayırlısı olur. Biz kendi noktamızdan bir santim ileriye gitmeyeceğiz."

Başkan Fikret Orman, Quaresma'nın transferinde Porto Kulubü'ne küçük bir bonservis bedeli ödeyeceklerini kaydetti.

"ÜÇ TRANSFER YAPACAĞIZ"
Öte yandan Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Macar sol kanat oyuncusu Dzsudzsak ile Quaresma'nın birlikte tranfserinin olup olmayacağı sorusuna ise Başkan Orman, "Macar oyuncu ilgilendiğimiz oyuncu ama Quaresma ile ikisi birden gelmez. Beşiktaş'ın fazla oyuncusu var. Biz bütçemize göre planlama yapıyoruz" diye cevap verdi.

Başkan Fikret Orman, transfer döneminde kadrolarına üç oyuncuyu dahil etmek istediklerini isimlerin birkaç gün içinde netleşeceğini kaydetti.

"EL Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN GÖRÜRÜZ"
Beşiktaş Mali Genel Kurulu'nda Başkan Fikret Orman'ın "Eğer erken seçim istiyorsanız. Sandığı önünüze koyarız" açıklamalarının ardından Beşiktaş Kulubü'nün eski yöneticilerinden Serdal Adalı'nın açıklamaları içinse şunları söyledi:

"Benim genel kurulun önünde söylediğim bir laf var. 'Seçim yaparız' demedim. Olayları çarpıtmasınlar. 'Seçim istiyorsanız o zaman sandığı koyarız. Sandıktan kaçmayız' dedim. Beşiktaş'ın menfaatleri ne gerektiriyorsa yaparız. Ancak yaz döneminde teknik direktör seçimi, transfer dönemi, stadın bitmesi bekleniyor. Bunların hepsi yaz döneminde yapılması gerekiyordu. Böyle olunca bu dönem içerisinde yapmayı doğru bulmadık. Biz baskın seçim de yapmıyoruz. Ekim ayında sandığı koyacağız. Muhalefet tarafı şimdi seçimi mayısta yapmak istiyor. İki seçim yapacağımıza tüzüğü değiştirip tek seçim yaparız. Ona göre hareket ederiz. El mi yaman bey mi yaman görürüz."

"STADI FENERBAHÇE DERBİSİNE YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ"
Vodafone Arena Stadı'nı gelecek sezon oynayacakları Fenerbahçe derbisine yetiştirmek istediklerini kaydeden Başkan Orman, "Stat konusunda herkes konuşuyor. Ancak çalışan bir tek biz yöneticileriz. Stadı bitirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Fenerbahçe ile oynayacağımız derbi maçına yetiştirmeyi kendimize hedef koyduk" dedi.

Yeni sezonun ilk üç haftasında kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmaları dışarda oynamak için Futbol Federasyonu'na müracaatta bulunduklarını da açıklayan Beşiktaş Kulübü Başkanı, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Gerekli girişmeleri yaptık. Eğer olumsuz sonuçlanırsa, Başakşehir Kulübü bize stadını verdi. Trabzonspor derbisi ve UEFA maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Ancak nihai hedef Vodafone Arena'yı bitirmek istiyoruz.",
Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, ismi Galatasaray ile de anılan Mario Gomez ve kulübü Fiorentina ile temasa geçti.

Beşiktaş yönetimi Demba Ba'nın takımdan ayrılmasının ardından yeni forvet oyuncusu arayışlarına devam ediyor..

Bugüne kadar Kostas Mitroglou, Loic Remy ve Dame N'Doye, ciddi olarak ilgilenilen isimler arasında yer aldılar. Son olarak Hull City forması giyen N'Doye ile masaya oturan ve 30 yaşındaki oyuncu ile anlaşmaya varan siyah beyazlı yönetim, bu transferi bekletme kararı aldı.

Bu ani gelişmenin nedeni ise Mario Gomez. İsmi Galatasaray ile de anılan ve sarı-kırmızılıların teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun teklif götürdüklerini açıkladağı 30 yaşındaki Alman oyuncunun menajerleri Gomez'in Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığını yönetime aktardı. Bu durum üzerine Mario Gomez için Fiorentina ile görüşmeler başladı. Gomez'in bonservisine 8 milyon euro isteyen İtalyan ekibi ile Beşiktaş arasındaki pazarlıklar sürüyor. Rakamın 6 milyon seviyelerine inmesi halinde transfer resmiyet kazanabilir.

Fiorentina ile 2 yıl daha kontratı bulunan Gomez, geçen sezon İtalyan ekibinde görev yaptığı 32 maçta 10 gol katdetti. Almanya milli takiminda çıktığı 41 maçta ise 12 kez fileleri havalandırdı.