Beşiktaş Sturm Graz hazırlık maçını şifresiz veren yabancı kanal var mı!Avusturya kanalı veriyor mu!

Beşiktaş  Sturm Graz hazırlık maçını şifresiz veren yabancı kanal var mı!Avusturya kanalı veriyor mu!
Beşiktaş Sturm Graz hazırlık maçını şifresiz veren yabancı kanal var mı?Avusturya kanalı veriyor mu?Beşiktaş Sturm Graz hazırlık maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?Kartal siftah yapıyor..Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünde ağırlıklı olarak antrenman gerçekleştiren Beşiktaş, ilk hazırlık 22 Temmuz'da yapacak.
 Beşiktaş  Sturm Graz hazırlık maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?Kartal siftah yapıyor..Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünde ağırlıklı olarak antrenman gerçekleştiren Beşiktaş, ilk hazırlık 22 Temmuz'da yapacak.

Siyah-beyazlı takım, yarın TSİ 20.00'de Avusturya Birinci Lig takımlarından Sturm Graz ile UPC Arena'da karşı karşıya gelecek. "Kara Kartallar", bu mücadelenin dışında 5 hazırlık maçı daha oynayacak.Maç Dsmarttan naklen yayınlanacak.

Avusturya'nın Bad Waltersdorf bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlı takım, antrenmanın ilk bölümünde koşu ve kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmaya, kampta bulunan futbolcuların tamamı katıldı. İdmanın 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olurken, ikinci bölümde Beşiktaşlı futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi.
 
Siyah-beyazlı ekip, akşam yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.