Beşiktaş'ı Son Dakika Yıkan Willy Boly Arsenal'a Çok Yakın

Beşiktaş'ı Son Dakika Yıkan Willy Boly Arsenal'a Çok Yakın

Beşiktaş'ın geçtiğimiz hafta ekiplerinden Volverhampton Wanderers ile yaptığı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde attığı son dakika golü ile Beşiktaş'ı yıkan golü atan Willy Boly ile şok bir bir transfer iddiası gündeme bomba gibi düşütü. arasında da bu durum büyük etki oluşturdu. Başarılı stoperin yine Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in ilgisini çektiği ortaya çıktı.

Premier Lig'de geçtiğimiz günde Manchester City'i deplesmanda 2-0'lık bir skorlar devirmeyi başaran Volverhampton Wanderers takımının 28 yaşındaki Fransız stoperi ile ilgili ada basınını meşgul eden ve gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ı Vodofone Arena'da son dakika yakan golü atan 28 yaşındaki oyuncuyla Arsenal'in ilgilendiği iddia edildi

nin haberine göre 1.95 boyundaki defans oyuncusunun savunma hattına takviye yapmayı planlayan Arsenal'in gündeminde olduğu belirtiliyor. Savunmasını güçlendirmek isteyen Arsenal'in deneyimli savunmacı için kesenin ağzını açabileceği belirtiliyor. Premier ligde arzuladığı şampiyonluğu bir türlü yakalamayan Londra temsilcisi, rakipleriyle arasındaki puan farkını açmadan zirveye oynamayı hedefliyor?

Portodan 12 Milyon Euro'ya Transfer olmuştu.



Deneyimli stoper Willy Boly geçtiğimiz yaz transfer sezonundan Premier Lig ekiplerinden Volverhampton Wanderers'a Porto'dan 12 milyon euro karşılığında imza atmıştı. Bu sezon başarılı bir performans sergileyen Fransız stoper, sergilediği futboluyla İngiliz devi Arsenal'in radarına girmeyi başardı. Ada ekiplerinden Volverhampton forması giyen futbolcunun 2021 yılının yazına kadar sözleşmesi olduğu biliniyor. Güncel piyasa değerinin tahmini 15 milyon euro olacağı bilinen stoper için Arsenal'in ciddi bir teklif yapması bekleniyor?

Daha önce Braga ve Porto Forması Giymişti.



Profesyonel futbol kariyerine Clarief takımında başlayan Boly 3 Şubat 1991 doğumludur. Stoper pozisyonunda oynayan 1.95 boyundaki Fransız oyuncu daha sonra Auxerre takımına transfer olmuştu. 2014 yılında Braga'ya bedelsiz olarak transfer olan deneyimli stoper, piyasa değerini yükseltmeye başladı. Braga'dan Porto'ya 6.50 milyon euroya transfer olan Boly, 2017 yılında ada futbolunun yolunu tuttu. Volverhamton'a kiralanan deneyimli stoper 1 temmuz 2018 tarihinde Volverhamton'a 12 milyon euro karşılığında imzayı atmıştı.