Beşiktaş Galatasaray dev derbi ne zaman!BJK-GS maçına geri sayım başladı

Beşiktaş Galatasaray dev derbi ne zaman!BJK-GS maçına geri sayım başladı
Beşiktaş Galatasaray dev derbi ne zaman?BJK-GS maçına geri sayım başladı..Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, şampiyonluk yarışına yeniden dönmek isteyen Galatasaray ile karşılaşacak.
 Beşiktaş Galatasaray dev derbi ne zaman?BJK-GS maçına geri sayım başladı..Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, şampiyonluk yarışına yeniden dönmek isteyen Galatasaray ile karşılaşacak.

Hafta içi Sporting Lizbon'a kaybederek Avrupa Ligine veda eden Siyah-Beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig'e geri dönerek Galatasaray maçıyla mücadeleye kaldığı yerden devam etmek istiyor. Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek, maç kadrosu ve daha fazlası haberimizin detaylarında...
Bursaspor maçıyla takımın başına geçen Mustafa Denizli'nin de ilk derbisi olacak olan Beşiktaş maçında Sarı-Kırmızılı taraftarın beklentisi yüksek olacak.
BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA İZLENEBİLECEK?
Spor Toto Süper Lig'de 15.haftanın son karşılaşması olacak Beşiktaş Galatasaray maçı 14 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak mücadele, Lig TV kanalından canlı izlenebilecek.
BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇININ HAKEMİ KİM?
Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın orta hakemi Mete Kalkavan olurken, yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Esat Sancaktar gerçekleştirecek. Derbi karnesinde 2014/2015 sezonu Beşiktaş-Trabzonspor, 2012/2013 sezonu Beşiktaş-Fenerbahçe maçları bulunan Mete Kalkavan için bu maç, üç yılda üçüncü derbi karşılaşması olacak.
BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇININ MUHTEMEL MAÇ KADROSU(İLK 11'LER)

Beşiktaş: Tolga Zengin, Rhodolfo, İsmail Köybaşı, Dusko Tosic, Andreas Beck, Necip Uysal, Gökhan Töre, Jose Sosa, Atiba Hutchinson, Olcay Şahan, Mario Gomez
Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Jose Rodriguez, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Burak Yılmaz
DERBİDE 114. KARŞILAŞMA
Süper Lig tarihinde 114 kez karşılaşan İki ezeli rakip arasındaki müsabakalarda Galatasaray'ın 43-30 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş, Galatasaray'la ligde oynadığı son 10 maçı kazanamazken, ligde Galatasaray karşısındaki en son galibiyetini 30 Nisan 2011'de alabilmişti. Beşiktaş, iç sahada oynadığı 57 derbinin 17'sinde Galatasaray'ı yenerken, 20'sinde rakibine boyun eğdi. Galatasaray, Beşiktaş'la deplasmanda oynadığı son beş maçı da kaybetmedi.

PODOLSKİ GOMEZ'E KARŞI
Bundes Liga'da bir dönem karşılıklı oynayan iki Alman oyuncu Lukas Podolski ve Mario Gomez, farklı takımlarda 11 kez karşı karşıya geldiler. Stuttgart ve Bayern Münih formalarını giyen Gomez beş gol kaydederken, Bayern ve Köln'de oynayan Podolski bir gol attı. Aralarındaki karşılaşmalarda Podolski dört galibiyet yaşarken, Gomez üç kez kazandı. Aralarındaki dört karşılaşma berabere bitti. Ligde en fazla isabetli şut atan oyuncu Mario Gomez (23); Lukas Podolski ise 20 isabetli şutla Samuel Eto'o'nun (21) ardından üçüncü sırada.