Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig maçı ne zaman saat kaçta?
Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig maçı ne zaman saat kaçta?Beşiktaş, yeni sezonun ilk haftasında 20 Ağustos Cumartesi Alanyaspor'u konuk edecek.
Beşiktaş Alanyaspor Süper Lig maçı ne zaman saat kaçta?Beşiktaş, yeni sezonun ilk haftasında 20 Ağustos Cumartesi Alanyaspor'u konuk edecek.

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve 2016-2017'de aynı başarıyı göstererek üçüncü yıldızı takmayı amaçlayan siyah-beyazlılar, ilk hafta mücadelesinde ligin yeni takımlarından Alanyaspor'u konuk edecek.
Beşiktaş ile Alanyaspor arasındaki karşılaşma Cumartesi saat 21.45'te Vodafone Arena'da oynanacak. Mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek.
Siyah-beyazlılarda yeni transferler Adriano Correia, Gökhan Gönül ve Fabricio Agosto Gomez, ilk lig maçına çıkmak için teknik direktör Şenol Güneş'ten forma bekleyecek. Geçen sezonun devre arasında transfer edildikten sonra İspanya'nın Rayo Vallecano takımına kiralanan Aras Özbiliz de şans bulması halinde siyah-beyazlı formayı Vodafone Arena'da ligde ilk kez giymenin heyecanını yaşayan oyuncular arasında yer alacak.
Beşiktaş'ın Alanyaspor maçına, Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma ve Cenk Tosun muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor.
Alanyaspor'u Vodafone Arena'da konuk edecek siyah-beyazlı takım, 8 sezon sonra Dolmabahçe'de lig başlangıcı yapacak.
Dolmabahçe'de sezon açılışını son olarak 2007-2008'de Manisaspor maçıyla yapan Beşiktaş, geride kalan 8 sezonda farklı statlarda ligin ilk maçlarını oynadı. 2007-2008'in ardından üst üste 5 sezon lige deplasman maçlarıyla başlayıp, 2. hafta taraftarlarının önüne çıkan siyah-beyazlı ekip, son 3 sezonda ise stadının yapımı nedeniyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk iç saha maçlarını oynadı.
Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla geçen sezonki son iki iç saha maçını Dolmabahçe'de oynayan siyah-beyazlı ekip, 2016-2017'de Alanyaspor'u konuk ederek 8 sezon sonra kendi yerinde lig başlangıcını gerçekleştirecek.
İlk derbi Galatasaray ile
Beşiktaş, Süper Lig'deki ilk derbi mücadelesini 5. haftada Galatasaray ile Vodafone Arena'da yapacak.
Ligin 10. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak siyah-beyazlı ekip, 13. haftada ise Fenerbahçe'ye konuk olacak.
Beşiktaş, 2016-2017 sezonunu, sahasında Osmanlıspor ile yapacağı karşılaşmayla tamamlayacak.
İlk yarı fikstürü
Beşiktaş'ın ligin ilk yarısındaki fikstürü haftalara göre şöyle:
1. Hafta: Beşiktaş-Alanyaspor
2. Hafta: Atiker Konyaspor-Beşiktaş
3. Hafta: Beşiktaş-Kardemir Karabükspor
4. Hafta: Akhisar Belediyespor-Beşiktaş
5. Hafta: Beşiktaş-Galatasaray
6. Hafta: Çaykur Rizespor-Beşiktaş
7. Hafta: Kayserispor-Beşiktaş
8. Hafta: Beşiktaş-Antalyaspor
9. Hafta: Gençlerbirliği-Beşiktaş
10. Hafta: Beşiktaş-Trabzonspor
11. Hafta: Adanaspor-Beşiktaş
12. Hafta: Beşiktaş-Medipol Başakşehir
13. Hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş
14. Hafta: Beşiktaş-Bursaspor
15. Hafta: Kasımpaşa-Beşiktaş
16. Hafta: Beşiktaş-Gaziantepspor
17. Hafta: Osmanlıspor-Beşiktaş