Beşiktaş - Alanyaspor maçı kaç kaç canlı anlatım radyo dinle!

Beşiktaş - Alanyaspor  maçı kaç kaç canlı anlatım radyo dinle!
Beşiktaş - Alanyaspor Süper Lig maçını canlı anlatım radyo dinle!Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş, yeni sezonu Alanyaspor maçıyla açıyor.
Beşiktaş - Alanyaspor Süper Lig maçını canlı anlatım radyo dinle!Geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş, yeni sezonu Alanyaspor maçıyla açıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyonlukla kapatan Beşiktaş , geçtiğimiz yıl Süper Lig'e yükselmeyi başaran Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

20 Ağustos Cumartesi saat 21.45 'te Vodafone Arena'da başlayacak olan mücadeleyi Lig Tv naklen yayınlayacak.

Geçtiğimiz sezon Şenol Güneş yönetiminde şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, sıkıntılı bir transfer dönemi geçirdi. Lig şampiyonluğunda kilit rol oynayan Jose Sosa'yı Milan'a, gol kralı Mario Gomez'i de Wolfsburg'a kaptıran siyan beyazlılar Gökhan Töre'yi de bir sezonluğuna West Ham United'a gönderdi.

Beşiktaş, takımdan ayrılan oyunculara karşılık Adriano, Gökhan Gönül, Fabricio ve geçen yıl Rayo Vallecano'ya kiralanan Aras Özbiliz'i kadrosuna katarken Marcelo'nun da bonservisini aldı.

Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek Alanyaspor ise oldukça hareketli bir transfer sezonu geçirdi. Akdeniz ekibi, İsmail Aissati, Daniel Candeias, Abdoulaye Ba, Gökay İravul ve Emre Akbaba gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

Beşiktaş son 5 yılın sezon açılışlarında 3 galibiyet elde etmeyi başardı. Siyah beyazlılar, ligin ilk haftasında son olarak 2011-2012 sezonunda Eskişehirspor'a 2-1'lik skorla mağlup olmuştu.

Kara Kartal, Vodafone Arena'da şimdiye kadar çıktığı 3 lig maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Karşılaşma öncesi her iki takımda da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş : Tolga Zengin, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Olcay Şahan, Oğuzhan, Atiba, Tolgay, Quaresma, Cenk Tosun

Alanyaspor : Haydar, Kaplienko, Sezer, Ba, Latifu, Deniz, Sackey, Guerrier, Aissati, Candeias, Ayite