Başakşehir Fenerbahçe maçı kaç kaç canlı anlatım radyo dinle!

Başakşehir Fenerbahçe maçı kaç kaç canlı anlatım radyo dinle!
Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk hafta maçında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir deplasmanına çıkıyor.
Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk hafta maçında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir deplasmanına çıkıyor.

Yeni teknik direktörü Dirk Advocaat yönetiminde ilk lig maçına çıkacak olan sarı-lacivertliler, sezona en çok zorlandığı deplasmanlardan olan Başakşehir mücadelesiyle "merhaba" diyecek.

Fenerbahçe, rakibiyle deplasmanda yaptığı 8 lig maçından sadece birini kazanabildi. Deplasmandaki 6 müsabakayı yitiren sarı-lacivertliler, birinde ise berabere kaldı.

Başakşehir Fatih Terim Stad'nda saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele TRT Radyo 1'den naklen yayınlanacak.

Son 2 şampiyonluk bu statta gitti
Fenerbahçe, 2014-2015 sezonunun 33. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçta rakibiyle 2-2 berabere kalınca, Galatasaray, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Sarı-lacivertliler, geçen sezonun 32. haftasında aynı statta rakibine bu kez 2-1 yenilince, Beşiktaş şampiyonluk yarışında çok büyük avantaj yakaladı ve lig sonunda mutlu sona ulaştı.
Ligde 17. maç
Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminden ilk lig maçına çıkacak olan Fenerbahçe ile eski adı İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir, Süper Lig'de bu akşam 17. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 16 maçta Fenerbahçe 8, Medipol Başakşehir 6 galibiyet aldı, 2 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 23 golüne, turuncu-lacivertliler 20 golle yanıt verdi.
MUHTEMEL 11'LER
Medipol Başakşehir: Volkan, Ahmet, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Doka, Cikalleshi
Fenerbahçe: Volkan, Van der Wiel, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Salih, Ozan, Chahechouhe, Emenike, Stoch