Attila Szalai Fenerbahçe'ye Transfer Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor!

Attila Szalai Fenerbahçe'ye Transfer Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor!
Fenerbahçe, Kıbrıs Rum Kesimi’ne ait Apollon Limassol takımından, kadrosuna dâhil ettiği, Attila Sezai, kulübün tarihine geçen ikinci Macar kökenli oyuncusu oldu.

Sarı lacivertli kulüp, 22 yaşında olan genç ve başarılı oyuncuyu beğendiklerini ve transfer ettiklerini açıkladı. Fenerbahçe’ye transfer olan Attila, kendi ülkesinin basın ekiplerine özel açıklamalar yaptı. Bir stoper olan futbolcu, yapılan transfer nedeni ile son derece mutlu olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe’ye Geldiğim İçin Mutluyum!

Fenerbahçe kadrosuna dâhil olduğu için mutluluğunu dile getiren genç futbolcu Attila, “Aşırı derecede mutluyum. Harika bir kulübe transfer olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İstanbul’da ki ortam beni çok sevindirdi.  Güzel karşılandım ve gerçekten etkileyiciydi. Nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum. Tıpkı Real Madrid' e transfer olmuş gibi hissediyorum” diye belirtti.

Kendine güveninin tam olduğunu ve inancını her zaman yüksek tuttuğunu belirten futbolcu, “Fenerbahçe kadrosunda yer almam, tıpkı bir rüya gibi geliyor. Branşım da iyi olabilmek için, çok emek verdim. Bundan sonrada ekstra bir çaba sarf edeceğim” dedi.

Lisansı Çıktı!

Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ve yönetim isterse, ilk maça dâhil olmak istediğini söyleyen Attila, Kayserispor maçı için lisansını aldı ve kadroya dâhil edildi. Yeni transferin lisansının çıkması, son derece mutlu etti. Kıbrıs Rum Limasol takımından gelen başarılı futbolcunun, Kayserispor maçının kadrosuna alınmasının ardından, Maçta ilk 11’de yer alması bekleniyor.