Aslan zirve yarışını bırakmıyor…

Aslan zirve yarışını bırakmıyor…
Süper lig’in 19. haftasında Sarı – Kırmızılı ekip Türk Telekom Arena’da Osmanlıspor’u konuk etti. Saat 19:00’da başlayan maçı hakem Halil Umut Meler yönetti. Cimbom etkili oyunuyla Osmanlıspor’u 2 – 0 mağlup etmeyi başardı.

Türk Telekom Arena’da oynanan maça Galatasaray şu 11 ile çıktı : Muslera, Mariano, Denayer, Latovlevici, Selçuk, Tolga, Feghouli, Yasin, Gary Rodrigues ve Eren Derdiyok. Osmanlıspor ise sahaya : Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Yalçın, Muhammed, Tortol, Mehmet Güven, Serdar, Musa, Regattin ve Umar 11’i ile çıktı.

Karşılaşmaya ev sahibi Galatasaray müthiş bir hızla ve istekle başladı. Osmanlıspor kalesini etkili ataklar ile zorlayan sarı – kırmızılılar pek çok gol pozisyonundan faydalanamadı. Ataklarının meyvesini 37. dakikada Eren Derdiyok’un asisti sonucu Sofiane Feghouli ile aldı. Feghouli attığı golle takımını 1 – 0 öne geçirdi.

Ataklarını daha da sıklaştıran ve gol pozisyonlarına giren sarı – kırmızılılar 5 – 6 net pozisyondan faydalanamadı. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca sarı - kırmızılılar ilk yarıyı 1 – 0 önde kapattı.

İkinci yarıya da istekli başlayan taraf Galatasaray’dı. Yine pek çok net pozisyondan faydalanamayan sarı – kırmızılılar Osmanlıspor kalecisi Karcemarskas’ı geçemedi. Osmanlıspor’un tecrübeli eldiveni en az 4 yüzde yüzlük pozisyonu kurtararak takımının farklı yenilmesini engelleyen unsur oldu.

Osmanlıspor beraberlik adına 50. dakikada Umar Aminu ile yakaladığı yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamadı.

Cimbom’un üstünlüğü ile devam eden maçta sahneye 88. dakikada sarı – kırmızılıların golcüsü Batefimbi Gomis çıktı ve Gary Rodrigues’in harika asistini gole çevirerek takımını 2 – 0 öne geçirdi. Ve karşılaşma bu skorla tamamlanmış oldu.

Gomis ligdeki 15. golünü kaydederken Galatasaray’da puanını 41’ e yükseltti ve ligde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Osmanlıspor ise 18 puanda kalarak kendine 15. sırada yer buldu. Futbol ile ilgili en güncel haberleri ve Süper Lig maçlarına açılan en yüksek oranları üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.