Almanya dan Cüneyt Çakır'a Özel Davet

Almanya dan Cüneyt Çakır'a Özel Davet
14 Kasım 2017 tarihinde Almanya nın Köln şehrinde Rhein Energie stadyumunda oynanacak Almanya - Fransa Dostluk maçı için Almanların Türk Temsilcimiz Cüneyt Çakır a olan ilgisi bir hayli büyük . Karşılaşma öncesinde Alman heyeti Cüneyt Çakır a özel bir davet gönderetek karşılaşmayı Türk temsilcimiz Cüneyt Çakır dan yönetmesi istendi .

14 Kasım 2017 tarihinde Almanya nın Köln şehrinde Rhein Energie stadyumunda oynanacak Almanya - Fransa Dostluk maçı için Almanların Türk Temsilcimiz Cüneyt Çakır a olan ilgisi bir hayli büyük . Karşılaşma öncesinde Alman heyeti Cüneyt Çakır a özel bir davet gönderetek karşılaşmayı Türk temsilcimiz Cüneyt Çakır dan yönetmesi istendi . Tesmilcimiz Cüneyt Çakır ise bu daveti kabul ederek 14 Kasım 2017 tarihinde Almanya nın Köln şehrinde Rhein Energie Stadyumunda oynanacak olan Almanya - Fransa Dostluk maçını yönetmeyi kabul etti . Almanya nın Köln şehrinde yapılacak olan karşılaşma Türkiye Saati İle 22 . 45 de başlayacak . Karşılaşmanın yardımcı hakemleri de aynı şekilde açıklandı . 14 Kasımda Kölnde oynanacak Almanya - Fransa karşılaşmalarının yardımcı hakemliğini yapacak isimler ise , Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak . Karşılaşmanın 4 . hakemi ise Hüseyin Göcek olacak .

İsveç - İtalya da Cüneyt Çakır ın

Dünyada hakemler klasmanında Türk temsilcimiz olan Cüneyt Çakır ın görevleri bununla bitmekle kalmıyor . Daha önce açıklandığı gibi 10 Ekim 2017 de oynanacak olan Fifa Dünya Kupası eleme maçı olan ve İsveç ile İtalya arasında oynanacak Dünya Kupası na gidiş yolunda en son adım olan karşılaşmalardan birisi için de Türk Temsilcimiz Cüneyt Çakır görevlendirilmiş durumda . Tecrübeli temsilcimiz Cünet Çakır ın Fifa Dünya Kupası Elemeleri kapsamında yöneticeği  maç 10 Ekim 2017 tarihinde İsveç in Başkenti olan Stockholm de yapılacak.

Friend Arena da yapılacak olan karşılaşma Türkiye Saati İle 21 . 45 de başlayacak . Müsabaka da yer alacak diğer hakemler de açıklandı , buna göre 10 Ekim 2017 de İsveç ile İtalya arasında oynanacak Dünya Kupası Avrupa Eleme maçının hakemliğini yapacak olan Cüney Çakır ın yardımcılıklarını tıpkı 14 Kasımda oynanacak Almanya Fransa maçının yardımcıları olan Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak . Bu karşılaşma da ise yine 4. hakem görevini ise yine Hüseyin Göcek üstlenecek. Cep telefonunuzdan en yüksek oranlar ile üzerinden yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.