Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu

Ali Koç, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemdeki konularla ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

 Ali Koç, son dönemde adı geçen teknik direktör Ersun Yanal için de konuştu.

Ali Koç, "Dün olmadı, bugün de yok, yarın da olmayacağını düşünüyorum. Ersun Yanal hoca planlarımızda yok" ifadelerini kullandı.

Koç, "Taraftardan rica ediyorum, bu sevdaya Ersun Yanal bir son verin" şeklinde konuştu.

İşte Ali Koç`un diğer açıklamaları:

"Bu gidişatı nasıl çözeceğiz, nasıl daha iyi oluruz diye" konuşulurken antrenörlerden Turgay Altay, `Bana ne? Benim sorunum mu, Fenerliler düşünsün" diye tesis içinde birkaç kez konuşuyor"

"Oyuncular maça yorgun çıkıyoruz diyorlar ve bunu da antrenöre iletiyorlar. İncelendiği zaman, oyuncuların bu serzenişinin teknik direktöre iletilmediği ortaya çıkıyor."

"Uygulanan dayanıklılık testinin ve sonradan düzenlenen çalışmaların çok yanlış olduğu ve bu yaklaşımın çok ağır sakatlıklara neden olabileceği ortaya çıkıyor." "Yolları ayırdığımız hocaların takımla ilgili verileri dışarı sızdırdıklarını tespit ettik"

Volkan`ın kadro dışı kalma nedenleri: "2 tane olay yaşandı bardağı taşıran. Dergi yazısının çıkacağı gün Samandıra`dan bir haber geldi ki, Volkan Demirel teknik direktör yardımcısı Erwin`in üzerine yürümüş. Bir `Volkan patlaması`nı Volkan o gün yaşıyor Samandıra`da ne yaşıyor diye gittik, tam da bir şey olmamız. Volkan herhalde `Erwin sen niye öyle bakıyorsun` falan diye yapmış."

"Volkan bana ve Semih Özsoy`a saygısızlık yaptı. Kes dedikçe devam etti. Başkanına böyle bir ortamda bu şekilde saygısızlık yapan bir oyuncunun diğer oyuncularla bizler yokken neler yapabileceğini düşündüm. Gördüm ki, Volkan`ın uyanması lazım. Disiplinsizlik, yönetim kurulu seviyesinde saygısızlık, bunları gidermek için bir şey yapmama, takım içinde beklediğimiz liderliği, öncülüğü yapmama."