Alanyaspor Liderlik Koltuğuna Oturdu

Alanyaspor Liderlik Koltuğuna Oturdu
Aytemiz Alanyaspor, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yılda istikrarlı bir şekilde sezonu sürdürüyor. Akdeniz temsilcisi geçen sezon 3'üncü hafta sonunda namağlup yerleştiği liderlik koltuğuna bu sezon 4'üncü haftada yine namağlup olarak yerleşti ve milli araya lider olarak girdi.

Geçtiğimiz sezonda milli ara öncesi birinci sıraya yükselen Alanyaspor, bu sezon da milli araya lider girerek, istikrarlı oyununa devam etti. Medipol Başakşehir'in bu sezon 4'te 0 yaptığı ve golsüz beraberlik sonrası 1 puanla son sırada bulunduğu ligin zirvesinde ise Aytemiz Alanyaspor bulunuyor. Bir maçtan beraberlikle ayrılan turuncu yeşilli takım 10 puanla ligin zirvesinde bulunuyor.

Geçen sezon 3'üncü haftada 3 galibiyetle 9 puan alarak lider olan Alanyaspor, milli ara sonrası lig ikincisi Fenerbahçe'yi ağırlamış ve 3-1 mağlup etmişti. Alanyaspor bu sezon ise milli ara sonrası Galatasaray'a konuk olacak. Alanyaspor, önce evinde Fenerbahçe ile berabere kalan, ardından UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden ve son olarak Kasımpaşa deplasmanından yenilgiyle dönen Galatasaray'a karşı oynayacağı maçı kazanıp, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Futbol tutkunuzu dolu dolu yaşayın

Ülkemizde pek çok birey futbolu sevmekte ve ilgiyle takip etmektedir. Futbolun bu denli taraftar bulması ve rağbet görmesi elbette yüksek heyecan ve atmosfere sahip olmasından kaynaklanmaktadır. Ülke futbolu ve dünya futbolu sürekli yeni gelişmelerle değişmektedir. Pek çok futbolsever bu noktada gelişmeleri takip edememekte ve önemli haberlerden istifade edememektedir. İşte tam da bu noktada sizlerin yardımını koşmaktadır. Web sitesi üzerinden gerek dünya futbolu gerekse ülke futbolu ile ilgili son dakika gelişmelerden, istatistiklere, takım analizlerinden maç analizlerine ve pek çok şeye göz atabilirsiniz.

Süper ligde son gelişmeler

Yeni sezona kısa süre önce girildi. Kulüpler önceki sezonlarını değerlendirdi ve bu analizler ışığında yeni hedefler belirledi. Bu belirlenen hedeflere uygun transfer politikaları benimsendi bu doğrultuda çalışmalar yapıldı. Başarı ile biten yahut son anda vazgeçilen tüm gelişmeler anında istatistiklerine yansıdı.

Transferde son nokta

Beşiktaş kulübü bir önceki sezonda Süper Lig noktasında birincilik hedefine ulaşamasa dahi tüm izleyicilerin taktirini kazandı. Bu doğrultuda başarıların devamı adına geçen sezonda yapılan yanlışları ortadan kaldıracak formüller geliştirildi. Elbette bu formüllerin en önemlilerinden bir tanesi transfer hamleleri olmaktadır. Zira takımlar eksik gördükleri pozisyona takviye oyuncu alma arayışına girmektedirler. Bu arayış ile yeni sezonda Süper Lig’de herhangi bir problem yaşamamak gaye edinilmektedir. Sizlerde Beşiktaş’ta son durumun ne olduğunu, Beşiktaş hamlelerini ve güncel durumunu öğrenmek için yapabilirsiniz.

Trabzonspor taraftarları uzun dönemden beri şampiyonluğa hasret. Sürekli kulübün arkasında duran ve Trabzonspor’dan Süper Lig başarısı bekleyen taraftarlar, yönetimin transfer tasarruflarını merak etmektedir. Yeni sezona umutlu ve büyük hedefler koyarak başlayan Trabzonspor ne gibi hazırlıklar yaptı? Zayıf pozisyonların takviyesi adına hangi oyuncular transfer edildi? Trabzonspor transfer bütçesi nasıl şekillendi? Tüm bu sorular ve çok daha fazlasını da öğrenebilirsiniz.