Devlet Bahçeli: Mesele bitmiştir

Devlet Bahçeli: Mesele bitmiştir
Bahçeli, '16 Nisan'da milletimiz Evet demiştir. Fiili durum bitti mi, bitti, sistem değişti mi, değişti. O zaman mesele bitmiş, ülkemizin önü açılmıştır' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugünkü grup konuşmasında referandumu ve sonrasında yaşanan tartışmaları değerlendirdi. Bahçeli, MHP'li seçmenin oy vermediği yönündeki eleştirilere tepki göstererek "Bizde dava arkadaşlığı vardır" , "Sözümüzde durduk" açıklamaları yaptı.

MHP Lideri konunun kendileri açısından kapandığını anlatarak "16 Nisan'da milletimiz Evet demiştir. Fiili durum bitti mi, bitti, sistem değişti mi, değişti. O zaman mesele bitmiş, ülkemizin önü açılmıştır" dedi.

İşte o ifadeler:

16 Nisan aynı zamanda olgunluk imtihanıdır. Türkiye'de yeni bir dönem başlamıştır. Ülkemizde hükümet sistemi 16 Nisan itibariyle değişmiştir. AGİT'in açıklamaları, 16 Nisan'da alınan sonuca yönelik kuşkulu tavrın geldiği noktayı özetlemektedir. Batı 16 Nisan'dan sonra da milli iradeyle hesaplaşmak için her fırsatı kullanacaktır. Yanlış hesap varsa, Türk milletinin azametiyle karşılaşcaktır. Bir başka tartışma da YSK'yı hedef almaktadır. Mühürsüz pusulalar konusunda YSK gerekli açıklamaları yapmıştır.

Sandıktan sonuç alamayanlar şanslarını masabaşında denemektedir. Demokrasiden umudu kesenler sokağa oynamaktadır. Türk milleti bunlara pabuç bırakmaz. Paralı askerleri asla affetmez. Kabul etseler de etmeseler de 16 Nisan'da milletimiz Evet demiştir. Fiili durum bitti mi, bitti, sistem değişti mi, değişti. O zaman mesele bitmiş, ülkemizin önü açılmıştır. Güveler elbiseyi nasıl kemiriyorsa, kıskançlık da bu Hayır kumpanyasında toplananları yiyip bitirecektir.