CHP Van’dan Marmaris’e dayanışma köprüsü

CHP Van’dan Marmaris’e dayanışma köprüsü
Türkiye Halk Oyunlarının Muğla/Marmaris’te gerçekleşen Minikler şampiyonasına CHP Van il başkanlığından destek geldi.

Türkiye Halkoyunları Federasyonunun Muğla’da düzenlenen minikler şampiyonasına katılan Van Ahtamara spor Kulubünün halkoyunları ekibi CHP Marmaris ilçe başkanlığı ev sahipliğinde yarışmaya katılarak büyük bir performans gösterdi.

Kurukcu ilimizin her anlamda kalkınmasının önemli olduğunu vurgulayarak halk oyunları dalında da böylesi değerli başarılara imza atılmasının mutluluk verici bir gelişme olduğunu kaydetti. Şimdiye kadar şehir dışına çıkmayan kardeşlerimiz için de ayrıyeten bir tatil olanağı sağlamış olduk.

Halk oyunları oyuncuların Marmaris’te konaklamasını sağlayan CHP Van il başkanı Mehmet Kurukcu bu anlamda kendilerine kapılarını açan ev sahipliği yapan kardeşlerimize ilgi ve alakasını esirgemeyen CHP Marmaris ilçe başkanı Acar Ünlü’ye teşekkür etti.

CHP Marmaris ilçe başkanı Acar Ünlü de Özlediğimiz ve istediğimiz geleceği ancak hep birlikte kurabiliriz bu yüzden biz biriz birlikteyiz ve her zaman beraberiz ve amacımız çocuklarımızın geleceğine onların kendisini yetiştirmesine çakıl taşı kadar olsa bile bir katkı sağlayabilmekti. Bunu başardığımız için de mutluyuz. Ayrıca biz de Sayın Kurukcu’ya teşekkür ediyoruz. Böylesi önemli kardeşlerimizle ve hocalarımızla tanışma şansı verdiği için. Marmaris’ten Van’a sevgiler selamlar şeklinde konuştu.

Ahtamara SK başkanı Murat Aydın ise düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; Yürütmekte olduğumuz faaliyetler çerçevesinde Türkiye Halkoyunları Federasyonunun Muğla' da yapılan minikler dal şampiyonasında Van'ımızı en iyi şekilde temsil etmiştir.  Bizleri yalnız bırakmayan, her koşulda yanımızda olan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Cumhuriyet Halk Partisi Van İl Başkanı Sayın Mehmet Kurukcu ve bizi Muğla (Marmaris'te) en iyi şekilde ağırlayan Sayın Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe başkanı Sayın Acar Ünlü Beyefendiye Ahtamara Spor Kulübü adına sonsuz teşekkürlerimizi iletir saygılarımı sunarım. Dedi.