AK Parti'den Kemal Kılıçdaroğlu kararı

AK Parti'den Kemal Kılıçdaroğlu kararı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, 'Bundan sonra CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı hiçbir şey gündemimizde olmayacak' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Bundan sonra CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı hiçbir şey gündemimizde olmayacak" ifadelerini kullandı.

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başları:

ERDOĞAN-DESTİCİ GÖRÜŞMESİ

Bugün BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci, genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızı ziyaret ettiler. 3 konu üzerinde duruldu.

Milli manevi meseleler üzerinde duruldu ve cumhurbaşkanımıza destek olduklarını ifade ettiler. Aynı şekilde uyum çalışmalarına ilişkin teklifleri sundular.

Kamuoyunda bazı meselerin tartışılması yönünde AK Parti kendi yönünü belirlemede bu tartışmalar oldukça faydalı mahiyette.

AK Partiden 4 BBP'den 5 genel başkan yardımcısı toplantıda bulundular. Sayın Desteci önerilerini, dosyalar halinde sundu. Bu önerileri genel sektelerler düzeyinde değerlendirilecek.

Özellikle 15 temmuz sonrası Türkiye'de milli yerli kendi değerlerine bağlı tam bağımsız Türkiye'yi tek tek görüşerlerini açıklayarak kaçınılmaz olarak teknik bir sürece çevrilecektir. Ama bu ittifakın karşılıklı görüşlerin sunulduğu süreçlere dönüşecektir. Henüz görüşülen süreçlere dönüşmedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU KARARI

Bundan sonra CHP'nin ve Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı hiçbir şey gündemimizde olmayacak. Bundan sonra açıklayacağı belgelerle ilgili gitsinler mahkemeye başvursunlar. Yalanlarla Türkiye'nin gündemini işgal etmesinler.