Ak Parti Van İl Teşkilatı'nda gündemi sarsacak açıklama

Ak Parti Van İl Teşkilatı'nda gündemi sarsacak açıklama
Ak Parti Van İl Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı'ndan parti içinde deprem etkisi yaratacak bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı'na duyurmak istediği açıklamada bakın Taha Çoban neler yazdı..
Ak Parti Van Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Çoban  gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Basın kuruluşlarına gönderdiği yazılı açıklamada Ak Parti Teşkilatları içersindeki) var olan ihanete, haksızlıklara ve usulsüzlüklere artık tahammül etmediğini belirten Çaban şu ifadelere yer verdi:

“ İlimiz ve bölgemiz başta olmak üzere tüm teşkilatlarımıza sızarak statülerini rant ve menfaat maksatlı kullananları (hakkımız ve haddimiz olmaksızın) artık hazmedemiyoruz. Art niyetli ve şerlilere de teslim etmemek için görev yerlerimizi de terk etmiyoruz. Dünya coğrafyamızdaki İslam alemi onca sıkıntı, çile ve zulüm altındayken; tüm mazlumların ve mağdurların umudu olan bir camiadaki (AK Parti Teşkilatları içersindeki) var olan ihanete, haksızlıklara ve usulsüzlüklere artık tahammül edemiyor olduğumuzu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Teşkilatlarımız içerisinde rant ve menfaatlerini adeta ilahlaştıran ve kendilerini statükoya kul edinmiş olanlara lütfen dur deyiniz…

Aksi takdirde vatan toprağımız başta olmak üzere tüm İslami aleminin selamete erişmesindeki bu kutsal mücadelede zerre miskal bir hakkımız var ise; sırf statüsünü korumak için "görmeyen, duymayan ve konuşmayan" makam sahiplerine de hakkımızı helal etmiyoruz… Sonucu ve bedeli ne olursa olsun… 

Biz gerek inancımızın gerekse vicdani sorumluluğumuzun gereğini yapma adına bu uyarıyı ifade etmekle mükellefiz… Yaklaşmakta olan yaklaşıyor ve beklenmekte olan bekleniyorken; ne beklemeyi yaşayabiliriz, nede yaşamayı bekleyebiliriz…"