Van Sağlık İl Müdürlüğü'nde Ramazan Öncesi Motivasyon kahvaltısı

Van Sağlık İl Müdürlüğü'nde Ramazan Öncesi Motivasyon kahvaltısı
Van il sağlık müdürlüğü Sağlık çalışanları kahvaltı programında bir araya geldi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Ramazan ayı öncesi moral motivasyon amaçlı sağlık çalışanlarını kahvaltı programında bir araya getirerek kaynaşma ve dayanışmanın örneğini sergilendi.


Sağlık müdürlüğü tarafından organize edilen kahvaltı programına İl Sağlık Müdürlüğü Çalışanları İlçe Sağlık Müdürlükleri ve 112 personeli çeşitli birimlerde görev yapan sağlık personeli kahvaltı etkinliğinde meslektaşlarıyla bir araya geldi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, On Bir ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşmasıyla “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan şu günlerde bir araya gelelim istedim. Bu bütünlük ve birliktelik ülke genelimizde de böyledir, böyle olacaktır. “İnsanın en büyük varlığı sermayesi bir nefes sıhhattir bu anlamda Hayatın akışı içinde bazen sarsıntı bazen hastalık geçiriyoruz birlik beraberliğe ihtiyacımız var.



Dr. Yanmaz, Bugün Müdürlümüzde kahvaltı programı tertip ettik. Maksadımız tüm sağlık çalışanlarımızın birlik ve beraberliği, kaynaşma, tanışma, diğer birimlerde çalışan arkadaşlarla görüşme adına güzel bir organizasyon olması, Şu da malumdur ki sağlık çalışanları hakikaten yoğun ve stresli ortamda çalışmaktadırlar. Bu ortamda çalışırken biz sağlık çalışanları olarak temennimiz sadece hoşgörü ortamında, kaygılardan uzak rahat bir şekilde işimizi yapabilmektir ve bu vesile ile herkesin Ramazan ayını şimdiden kutlar, Birlikte daha güzel günlerde daha iyi hizmetler vermek amacıyla tüm sağlık çalışanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.