Saç Ekimi Fiyatı Nasıl Belirlenir?

Saç Ekimi Fiyatı Nasıl Belirlenir?
Saç ekimi, kellik problemine kalıcı çözüm getiren tek tedavi yöntemidir. Saç köklerinin ense bölgesinden alınıp saçsız bölgeye ekilmesiyle gerçekleştirilen bu operasyon sayesinde birçok kadın ve erkek doğal saçlarına yeniden kavuşma imkânı bulur.

Doğal saçların ömür boyu kullanılmasını sağlayan bu yöntemde fiyatı belirleyen birden fazla unsur bulunur. Ancak nı en çok etkileyen unsur, ekim işleminde kullanılması gereken greft miktarıdır.

Greft; üzerinde 3 ila 7 âdete kadar saç kökü bulunduran yapıdır. Kullanılan greft sayısı arttıkça, operasyonun fiyatı da artar. Bunun yanı sıra saç ekim işlemi için kullanılacak olan yöntem de fiyatları belirleyen unsurlar arasında yer alır. Operasyonun yapıldığı kliniğin sağladığı şartlar ve doktorun profesyonelliği ile popülaritesi fiyatları belirleyen diğer etkenlerdir.

Saç Ektirirken Saç Ekimi Fiyatından Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Saçlar, kadınlar ve erkekler için doğal ve estetik aksesuardır. Bu nedenden dolayı saçlarla ilgili konular her zaman önemlidir. Aşırı şekilde gerçekleşen saç dökülmesi ve kellik ile sonuçlanan saç kaybı sorunu, birçok kişi için tahammül edilmesi zor bir durumdur. Bu nedenle saç kaybı yaşayan kişiler, genel sağlık durumları saç ekimi operasyonu için engel oluşturmuyorsa saç ekimi yaptırarak bu sorunlara kalıcı çözüm getirmeyi tercih eder.

Saç ekimi operasyonu, titiz bir çalışma gerektirdiği için belirli bir maliyeti olan bir mikrocerrahi operasyondur. Bu nedenle saç ektirmek isteyen kişilerin büyük çoğunluğu öncelikle fiyatlara odaklanır. Oysaki fiyattan önce dikkat edilmesi gereken en önemli konu, operasyonun gerçekleştirileceği kliniğin fiziki yeterlilikleri, donanımları ve operasyonu yapan doktorun uzmanlığıdır.

Saç ekimi, hassas ve biraz uzun bir süreçtir. Özellikle operasyonun uygulanmasından dolayı ortaya çıkabilecek olumsuzlukları gidermek için yeni bir operasyon yapılması gerekir. Bu nedenle operasyonun fiyatı kadar diğer detayların da araştırılması faydalı olur. Emphair Saç Ekim Merkezi, hem fiyat hem de hizmet kalitesi bakımından kendini kanıtlamış merkezlerin başında yer alır. Saç ekimi yaptırmayı planlıyorsanız Emphair kalitesinde hizmet veren klinikleri tercih edebilirsiniz.

Saç Ekimi Fiyatında İndirim Yapılır mı?

Saç ekimi, dünyanın her yerinde uygulanan bir operasyondur. Bu operasyonun fiyatını belirleyen unsurlar dünyanın her yerinde aynıdır. Operasyonda kullanılması gereken greft miktarı, kullanılacak yöntem, medikal malzemelerin kalitesi, kliniğin fiziki koşulları ve doktorun uzmanlığına göre belirlenen fiyatlar aşağı yukarı aynıdır.

Fakat bazı saç ekim merkezleri ve klinikleri kendi imkanları dâhilinde, saç ekimi hizmet, almak isteyen kişiler için zaman zaman çeşitli kampanyalar uygulayabilir. Bu durum tamamen o merkezin kendi inisiyatifi doğrultusunda alınan kararlarla gerçekleştirilir. Bunun yanı sıra fiyatlarda indirim yapmak yine saç ekim merkezlerinin inisiyatifindedir. Bu nedenle operasyon fiyatları ile ilgili en net bilgilere sahip olabilmek için saç ekim merkezi ile yüz yüze görüşmek daha faydalıdır.

Emphair, saç ekim hizmeti almak isteyen hastalarına en iyi hizmeti verebilmek için ücretsiz saç analizi uygular. Bu analiz sonuçlarına hem operasyon detayları hem de operasyon fiyatı netlik kazanır. Saç ekimine yönelik fiyatlar konusunda ve daha fazlası hakkında bilgi edinmek isterseniz de Emphair’in adresini ziyaret edebilirsiniz. Ancak fiyatlar kişiye özel olduğundan Emphair uzmanlarını aramanız daha doğru yönlendirilmenizi sağlayacaktır.