Mutluluk Çubuğu Ve Penis Protezi Hakkında Her Şey

Mutluluk Çubuğu Ve Penis Protezi Hakkında Her Şey
Birçok kişi şu an penis protezi hakkında bilgi almaya çalışıyor. Bazı bireylerde sertleşme sorunu bulunabilir. Sertleşme sorunu kişi istekli olduğu halde cinsel ilişkiyi yetersiz sertlikten dolayı sürdürememe durumudur.

Birçok kişi şu an penis protezi hakkında bilgi almaya çalışıyor. Bazı bireylerde sertleşme sorunu bulunabilir. Sertleşme sorunu kişi istekli olduğu halde cinsel ilişkiyi yetersiz sertlikten dolayı sürdürememe durumudur. Bu durum çiftlerin cinsel hayatlarından soğumasına ve uzaklaşmasına sebep olur çünkü ilişki esnasında yeteri kadar tatmin olamazlar. Bu durum yetersiz sertleşme ya da hiç sertleşmeme olarak ikiye ayrılabilir. Bu durum eğer üç ay gibi bir süreden daha fazla devam ederse mutluluk çubuğu müdahalesine ihtiyaç duyulabilir. Bu müdahale ile çiftlerin cinsel hayatındaki sorunlar büyük ölçüde ortadan kalkar. Mutluluk çubuğu ile sertleşme sorunu kolayca çözülebilir.

Penis Protezi Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Genellikle penis protezine diğer adıyla mutluluk çubuğuna ihtiyaç duyan bireylerin en çok korktuğu şey ameliyat sürecidir. Peki, ameliyatı nasıl yapılır? Cerrahi olarak kullanılacak malzeme kişinin özelliklerine ve tercihine göre değişiklik gösterir. Bu ameliyat anestezi altında yapılır. Üç parçalı ve şişirilebilen olan penis protezi bir kesi ile penise yerleştirilir. İçerideki idrarı boşaltmak için mesaneye ve idrar yoluna esnek bir sonda yerleştirilir. Ameliyat esnasında hiçbir doku vücuttan çıkarılmaz ve oluşacak kan kaybı genellikle çok azdır. Herhangi bir kan nakline ihtiyaç duyulmaz. Ameliyat sonrasında dört haftaya kadar ağrı ve şişlik gibi durumlar görülmesi normaldir. Ameliyattan altı hafta kadar sonra hekim onayı ile cinsel ilişkiye girilmesinde bir sorun yoktur. Takılan penis protezi sertleşmeyi güçlendirir fakat penis boyutunda bir değişiklik yapmaz.

Mutluluk Çubuğu Etkili Midir?

Uzun süreli araştırmalar sonucunda penis protezlerinin oldukça güvenli ve etkili olduğu ortaya çıkarılmıştır. Hastaların büyük bir kısmında ameliyat sonrasında cinsel ilişkide yeterli sertliğe ulaştıkları gözlemlenmiştir. Hem hastalar hem de partnerleri mutluluk çubuğu ile oldukça mutludur. Hastadaki sertleşme probleminin tamamıyla ortadan kalktığı bilinmektedir. Kullanılan malzeme türü fark etmeksizin bütün hastalar ameliyattan oldukça memnun kaldıklarını belirtiyorlar. Ameliyat sürecinden altı on iki ay kadar sonra duyulan memnuniyetin daha çok arttığı da bilinmektedir. Herhangi bir yapay görünüm söz konusu olmamaktadır. Takılan mutluluk çubuğu ile hastalar istedikleri süre boyunca sertleşme yaşayabilmektedir. Mutluluk çubuğu bu sorunu ortadan kaldırmada oldukça etkilidir.

Penis Protezi Yan Etkileri Var Mıdır?

Ameliyat yapıldıktan sonra enfeksiyon oluşabilir fakat bu durum oldukça nadirdir ve korkulacak bir durum değildir. Böyle bir durumda penis protezi çıkarılır ve yerine yeni bir protez takılır Bu süreç birkaç ay sürebilir. Yapılan tedaviden sonra yeni protezin enfekte olma riski oldukça düşüktür. Diğer yan etkilerden birisi ise protezin şişmesi durumu olabilir. Fakat yeni kullanılmaya başlayan penis protezlerinde bu durum ortadan kalkmıştır. Bu durumda korkulacak bir şey yoktur. Ameliyat öncesi ve sonrası herhangi bir sorunu doktorunuza danışmak sorunları en aza indirecektir. Penis protezi hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için sitesine göz atmanızı öneririz.