İl Sağlık Müdürlüğü'ne kayıt dışı istihdamla mücade ziyareti

İl Sağlık Müdürlüğü'ne kayıt dışı istihdamla mücade ziyareti
VAN HABER Van Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü KADİM Servisi’nden İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz'ı makamında ziyaret ederek Kayıt Dışı İstihdam İle Mücadele kapsamında görüşüştü.
Van Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü KADİM Servisi’nden sorumlu Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ayla SUVAR ve KADİM Servisi personellerince Kayıt Dışı İstihdam İle Mücadele kapsamında ziyarette bulunuldu. Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Ayla SUVAR, Bu kapsamda; İl Müdürlüğünün faaliyetleri ile Kurumun 2015/25 sayılı Genelgesi kapsamında yapılması gereken iş ve işlemlere yönelik bilgiler verdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, yapılan ziyareti memnuniyetle karşıladığını belirterek ilgili konulara hassasiyetle yaklaşacaklarını sosyal güvenlik bilincinin arttırılması amacıyla Van’da, kayıt dışı istihdam konusunda vatandaşa bilgilendirmelerin yapılması gerektiğini belirtti.

Dr. Yanmaz, “İnsan gençliğinde çalışır, o anda ihtiyaç duymayabilir. Yaşlanınca, eş ve çocuklarının bir hastalığında sosyal güvencenin ne kadar kıymetli olduğunu o zaman anlar; İnsanların geleceğinin garanti altına alınması için sosyal güvencesinin yapılması gerektiğini söyledi.