Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar'dan VASKİ' ye ziyaret

Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar'dan VASKİ' ye ziyaret
Özalp Kaymakamı aynı zamanda Özalp Belediyesi Başkan Vekili Ferhat Vardar ve AK Parti Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen'i Makamında ziyaret etti.

Yeni görevlerinde karşılıklı hayırlı olsun dileklerinde bulunan VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen ve Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar, Özalp' ta alt yapı sorunlarını giderme sözünü verdi.

Vardar ''kaynakları doğru bir şekilde harcamamız gerekli''

Vatandaşın yararına yapılan hizmet çalışmalarının en iyi şekilde hissetmesi ve vatandaşın bu uygulama için Hükümete teşekkür etmeleri için çaba sarf etme gayretinde olacaklarını belirten Özalp Kaykamı Ferhat Vardar ''İlçemizdeki hastalıkların bir çok nedenlerden biri alt yapı olmayışından  kaynaklıdır. Alt yapısı olmayan bir yerleşim yerinde park yapmanın her hangi bir anlamı yok. Maalesef ilçemizde alt yapı sıkıntısı ciddi sorun teşkil etmektedir. Bu yeni süreçte, birlikte bu işlerin üstesinden gelmeli vatandaşlarımıza hizmet için gelen kaynakları doğru bir şekilde harcamamız gerekli. Sayın Valimizin talimatıyla da vatandaşımız için en iyi hizmeti götürme gayreti ile bütün kurumlarla iş birliği yaparak üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz.'' dedi.



Gezgen ''Alt yapısı olmayan bir yerde, üst yapı yapmak uygun değil''


VASKİ çalışmalarına yabancı olmadığını söyleyen VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen "Yıllarca alt yapı müdürlüğü ve VASKİ çalışma alanlarının değişik bir çok biriminde çalıştım. Bizler memuruz verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sayın Vali Bey beni çağırdı ve bu yeni görevi bana uygun görüp görevlendirme yaptı. Bende yeni görevimi en iyi şekilde hizmet ayrımı yapmadan adaletli bir şekilde, deneyimlerimi de işime katıp en iyi şekilde yapma gayretindeyim.'' diyen Gezgen; Özalp ilçesine ben ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar' la birlikte 2 kez geldik. Sorunları yerinde görüp buna göre hizmet ayağımızı başlatma gayretindeyiz. Gördüklerimizin karşısında şaşkınlığımız oldu. Hizmet vermek için yapılan hizmet binası uygun değil, Alt yapısı yapılamayan bir yerleşim yerinde, yanlış yere park türü şeyler yapılmış. insanlarımızın temel ihtiyacı olan içme suyu bunun yanında kanalizasyon hizmeti vermeden üst yapı yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum.'' şeklinde konuştu.
 
Sorunları yerinde tespit edip, yerinde çözmek için, el birliğiyle hizmette ayrım yapmadan çalışacaklarını dile getiren VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen  Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar' dan  Özalp' ta acil giderilmesi gereken sıkıntıların yazılı olduğu notu alarak sorunların giderilmesi talimatını verdi.