Özalp Belediyesi modern bir ilçe için kolları sıvadı

Özalp Belediyesi modern bir ilçe için kolları sıvadı
Özalp Belediyesi ilçedeki sokaklarda trafik ve park sorununa karşı modernizasyon çalışması başlattı. Başlatılan çalışmalar kapsamında sokaklara kamelyalı banklar bırakılarak trafik tek şeride çevrildi.

Özalp Belediye ilçede yıllardan beri süregelen sorunlara eğilmeye devam ediyor. Daha önce kaldırım işgaline karşı kampanya başlatan belediye şimdi ise düzensiz park ve  ara sokaklarda ağırlaşan trafik sorununa karşı çalışma başlattı.

İnsan ve araç yoğunluğunun fazla olduğu Sümbül Sokak’ta  sokak esnafının yoğun talebi üzerine  banklı kamelyalar bırakan belediye, söz konusu caddeyi de tek şeride çevirdi. Modern bir kent çalışmaları kapsamında yapılan ve Belediye eş başkanları Dilan Örenci ve Yakup Almaç ile belediye meclis üyelerinin bizzat dahil olduğu çalışmalara halkın da yoğun ilgi gösterdiği  gözlemlendi.

‘Çalışma çok yerinde’

Yapılan çalışmaya ilişkin memnuniyetlerini dile getiren sokak esnafı talepleri doğrultusunda yapılan çalışma için belediye yönetimine teşekkür etti. Çalışmanın çok yerinde olduğunu söyleyen esnaflar, düzensiz park durumundan kaynaklı dükkan sahipleri olarak zorlandıklarını belirterek çalışma ile beraber sokağın modern bir görünüme kavuşacağını  söyledi.