Kaymakam Vardar, muhtaç aileye sahip çıktı

Kaymakam Vardar, muhtaç aileye sahip çıktı
Van’ın Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, Gargalı Mahallesi’nde yaşayan 5 nüfuslu Demiröz ailesine sahip çıktı. 

Kaymakam Vardar, ailenin durunu öğrenir öğrenmez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı elemanlarına talimat vererek, aileye gerekli yardımların yapılması sağladı. Ziyattin Demiröz’e gerekli yardımların yapılacağını açıklayan Kaymakam Ferhat Vardar, “Yardıma muhtaç ailelerimiz, vakıf elemanlarımız tarafından yapılan incelemeler sonucunda gerekli yardımlar yapılıyor. Demiröz ailesinin de ne ihtiyacı varsa vakfımızca karşılanacak” dedi. 

Özalp Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı elemanları da, bu sabah Beyaz Yıldız’ı evinde ziyaret ederek gıda yardımında bulundu. Ekipler, Ziyattin Demiröz için de uygun bir ev bulunarak kiraya çıkarılması çalışmalarına başlayacakları açıklandı. 

Ziyattin Demiröz ise, yapılan yardım için yetkilere teşekkür ettiğini belirterek, “Hiçbir şey yapamıyorum. Kalp rahatsızlığım var. Yaz aylarında çobanlık yaparak hayatımı kazanıyorum. Annem yaşlı ve hasta. Bir engelli çocuğum var. Bu nedenle Özalp Kaymakamı ve personeline bana yapmış oldukları yardımdan dolayı teşekkür edirim” diye konuştu.