Başkan Vekili Vardar, mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Vekili Vardar, mahalle ziyaretlerine devam ediyor
Van’ın Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, gelenek haline getirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. 

Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, ilçeye bağlı Yunkuşak ve Gözdeğmez mahallerini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerini 2017 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendiren Vardar, “Bu toplantıları yapmamamızın amacı, bize ulaşamayan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız olabilir diye yapıyoruz. Hem yaptığımız çalışmaları bizzat mahallerimizde yerinde ziyaret ederek, ilgili kurum amirlerimizle yapıyoruz. Şu an hem kaymakamlığımızın hem belediyemizin ilgili kurumları, hem de Van Büyükşehir Belediyesinin ilgili kurumlarının yetkilileriyle burada yapılan yatırımları değerlendireceğiz. Sizlerin istek ve talepleri olacak, bunları teker teker sizlere söz vererek not alacağız. Her konuda, hangi ihtiyacınız varsa, bize iletmek isteğiniz her konuyu dinlemek zorundayız. Biz bunun için buradayız. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Artık bu toplantıları gelenek haline getirdik” dedi. 

Yunkuşak Mahallesi sakinlerini de dinleyen Başkan Vekili Vardar, daha sonra Gözdeğmez Mahallesi sakinleri bir araya gelerek onların sıkıntıları ve sorunları dinledi. Vardar, toplantının ardından beraberindeki heyetle ilçe merkezine döndü.