Van'da greve giden fırıncılarla ilgili flaş gelişme!

Van'da greve giden fırıncılarla ilgili flaş gelişme!
Van'ın Muradiye ilçesinde faaliyet gösteren fırıncılar, belediyenin ekmeği 50 kuruştan satarak kendilerini zarara uğrattığını gerekçe göstererek 8 gün grev kararı almışlardı. Bugün grevle ilgili flaş gelişme yaşandı.
Muradiye Belediyesi'nden yapılan açıklamada; Van'ın Muradiye ilçesinde faaliyet gösteren fırıncılar, belediyenin ekmeği 50 kuruştan satarak kendilerini zarara uğrattığını gerekçe göstererek 8 gün grev kararı almışlardı. Fırıncıların grev sonuç bulmayarak 3. Günün de sona erdi. Muradiye belediyesi kararını değiştirmeyerek ekmeğin tanesinin yine 50 kuruştan satmaya devam edecek.

8 GÜN GREV KARARI ALMIŞLARDI

Van'ın Muradiye ilçesinde faaliyet gösteren fırıncıların grevi sona erdi. 8 günlük grev kararı alan fırıncılar grevlerini 3. Gününde sona erdirdi. Bu süre boyunca belediye ekmek kotasını yükselterek ilçe halkını mağdur etmedi. Ekmeğin tanesini yine 50 kuruştan satacak.

Sosyal medya ve haber sitelerinde belediye ile fırıncılar anlaştı. Bundan sonra belediye ekmeğin tanesini 60 kuruştan satacak haberi asılsızdır.

Öte yandan Muradiye belediyesi Eş başkanları ve belediye encümenleri ile toplantı yaptı. Belediye toplantısında, belediye halk ekmek fırının yine bu hizmete devam edeceğini ve ekmeğin tanesini yine 50 kuruştan satacağı kararı alındı.