Saadet Partisi Muradiye ilçe kongresi yapıldı

Saadet Partisi Muradiye ilçe kongresi yapıldı
Saadet Partisi (SP) Muradiye İlçe kongresi yapıldı. Saadet Partisi ilçe binasında yapılan kongreye tek aday Kutbettin Durmaz için delegeler oy kullandı.
Kongre öncesi bir konuşma yapan SP İlçe Başkanı Kutbettin Durmaz Saadet Partisi'ne her geçen gün daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, Malumunuz dünyanın her yerinde İslam düşmanlığı hat safhaya gelmiştir. Bölgemizde Siyonist oyunlar zirve yapmıştır. İlçemizde ve bölgemizde cereyan eden olayların arkasına iyi bakmamız gerekmektedir. Bir oyun oynanıyor, milletimiz de azınlık da olsa bu oyuna alet oluyor. Bizim tavsiyemiz gün fitneye karşı durma günüdür. Birlik ve beraberliğimiz adına herkesin demokratik eylemlerini, kimsenin malına, canına, evine, barkına zarar vermeden yaptığı bir olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Daha sonra tek liste halinde girilen kongre delegelerin oy kullanmasına geçildi. Muradiye İlçe Başkanı Kutbettin Durmaz üç dönem tek adayı olarak tekrar başkan seçildi. Kongreye GİK Başkanı ve SP Genel Başkan Yardımcısı Fetullah Erbaş, SP İl Başkanı Özay İlhan, İl Müfettişi Abdürrahim Küçükyol, Erciş ve çaldıran ilçe başkanları da katıldı.