Muradiyeli esnaftan örnek davranış

Muradiyeli esnaftan örnek davranış
Van’ın Muradiye ilçesinde 550 öğrencinin eğitim gördüğü Cumhuriyet Ortaokulundaki kırık dökük merdiven basmakları, bir esnaf tarafından onarılması büyük takdir topladı.
Öğrencilerin okulda olmadığı hafta sonunda basmakların tamamını ve okul girişini mermerle yaptıran Veysi Oskay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş ile birlikte basamakları kontrol etti. Okul Müdürü Fatih Küçükyol, Veysi Oskay’a eğitime verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Durmuş ise, yıllardır bu okulun basamaklarının kırık dökük olduğunu belirterek, “Ara sıra öğrenciler bu kırık yerlere ayaklarının takılıp düştüğü zamanlarda oluyordu. Bizim bütçemiz olmadığı için yaptıramıyorduk. Sağ olsun Veysi Oskay kardeşimiz duyarlı ve bir o kadar da anlamlı bir davranışta bulunarak basamakların tamamını yaptırdı. Kendisine bu davranıştan ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Veysi Oskay da, her şeyin devletten beklenilmemesi gerektiğini belirterek, “Burada eğitim gören bizim çocuklarımızdır. Yarının geleceği olan öğrencilerimize bizim de katkımız olsun ki geleceğimiz olan öğrencilerimiz daha güzel yerlerde eğitimlerine devam edebilsinler” ifadelerini kullandı.