Hem Doktorluk yapıyor hem de Eş Başkanlık

Hem Doktorluk yapıyor hem de Eş Başkanlık
Van’ın Muradiye ilçesinde bulunan Muradiye belediye sağlık kliniğine ilgi her geçen gün artıyor.

Dr. Mehmet Ali Tunç, haftada ücretsiz 80 hastayı tedavi ediyor. Muradiye belediye Eş başkanı Dr. Mehmet Ali Tunç, biz halkımız için burada bu hizmeti yapıyoruz. dedi.

Van’ın Muradiye ilçesinde bulunan Muradiye belediye sağlık kliniğine ilgi her geçen gün artıyor. Eş Başkan Dr. Mehmet Ali Tunç,  hem Belediye sağlık Kliniğinde Doktorluk Yapıyor, hem de belediye de eş başkanlık yapıyor. Tunç, Her yıl ücretsiz 3 bin kişiyi ücretsiz muayene ediyor.

Muradiye Belediye Eş başkanı Dr. Mehmet Ali Tunç, “biz halkımız için burada bu hizmeti ücretsiz yapıyoruz.  Haftada bir iki gün gelip belediye sağlık kliniğinde hasta bakıyorum. Bazen hastalar belediye gelip onları orda bile tedavi ediyorum. Yıllardır bu ilçede her kes beni doktor olarak tanıyor. Onlara bu sağlık hizmetini yapıyorum. Belediye sağlık kliniğine gelen hastaların işini %80’nini biz görüyoruz. Hastalar için hem ilaç hem de laboratuvar işleri de bu kliniğimizde görülüyor” dedi.



‘HEM DOKTORLUK YAPIYOR HEM DE EŞ BAŞKANLIK’

Bu süreçte hem belediye işlerini yürüttüğünü hem de klinikte çalıştığını söyleyen Tunç, “Belediyede işler çok yoğun, haftada bir iki gün vatandaşları tedavi ediyorum. İki işi bir arada yürütüyorum. Bu bölgenin halkı fakir bir halk, birçok sorun ile karşı karşıya kış ayındayız imkânları olmadığı için başka yerlere gidemiyorlar, tek çareleri belediye kliniği bizde onları ücretsiz bir şekilde onları tedavi ediyorum” dedi.