AK PARTİ DEN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI - VAN HABERLERİ

AK PARTİ DEN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI - VAN HABERLERİ
VAN HABER - Adalet ve kalkınma partisi (AK Parti) Van milletvekili adayları Muradiye ilçe seçim bürosu açılışını yaptı
Muradiye Cumhuriyet Caddesi üzerinde seçim bürosu açılışına Van İl Başkanı Zahir Soğanda, ilçe başkanları milletvekili adayları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim otobüsü üzerinde vatandaşları selamlayan parti başkanları ve milletvekili adayları, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinin, başta siyasi partilere, bağımsız adaylara, Van’a ve aziz vatanımız Türkiye’ye barış ve kardeşlik ortamı içerisinde hayırlı olması dileklerinde bulundular. burada bir konuşma yapan illetvekili Burhan Kayatürk, "İki gün önce trafik kazasında hayatlarını kaybeden genç kardeşlerimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Burada bir dönem önce BDP'den adam gibi adam bir belediye başkanı yani İzzet Çelik vardı.

Ona da Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Biz parti gözetmeksizin bu kardeşimize ilçeye hizmet için elimizden gelen her desteği verdik. Bu hizmet halkımız içindir ve yine de her türlü hizmeti vermeye devam edeceğiz. Milletvekili hangi parti olursa olsun, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi etnik gruptan, hangi aşiretten olursa olsun herkesi kardeş olarak kabul ediyoruz" dedi.

Bu arada bir vatandaşın, "Yıllardır okul sıkıntısı çekiyoruz, okulu yıktılar yenisi yapılacak denildi hala yapılmadı" demesi üzerine Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, "Biz bu konuya mütabıkız. Okulun yapımı için para hazır ancak belediye ruhsat vermediği için bu eğitim yuvası yapılamıyor. Gidin onu belediyeden sorun" diye cevap verdi.

Daha sonra seçim bürosu açılışının kurdelesi kesilerek hayırlı olması temennisinde bulunularak ilçeden ayrıldılar.