Vatan Şaşmaz cinayetinin tüm ayrıntıları ortaya çıktı

Vatan Şaşmaz cinayetinin tüm ayrıntıları ortaya çıktı
Beşiktaş'ta ünlü bir otelde, biri kadın olmak üzere iki kişinin cesedi bulundu. Bulunan cesetlerden birinin Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'a ait olduğu öğrenildi. Cinayetin ardından tüm ayrıntılar da bir bir ortaya çıkmaya başladı. İşte Şaşmaz cinayetine dair yaşanan tüm detaylar...

Beşiktaş'ta ünlü bir otelde, biri kadın olmak üzere iki kişinin cesedi bulundu. Bulunan cesetlerden birinin Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'a ait olduğu öğrenildi. Cinayetin ardından tüm ayrıntılar da bir bir ortaya çıkmaya başladı.

İŞTE VATAN ŞAŞMAZ CİNAYETİNE İLİŞKİN TÜM YAŞANANLAR...

Beşiktaş'ta ünlü bir otelde biri kadın 2 kişi ölü bulunduğu haberi geldi. Haberin ardından ölü bulunanların ateşli silahla vurulduğu belirlendi. Vurulan kişilerden birinin ünlü sunucu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi.

FİLİZ AKER BİR AYDIR AYNI OTELDE KALIYORDU

Cinayetin ardından gelen ilk bilgilere göre Vatan Şaşmaz ile cesedi bulunan Filiz Aker'in yaklaşık bir aydır otelde kaldığı öğrenildi.

CİNAYET GİRİŞİMİ NASIL OLDU?

İddiaya göre, Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker odada tartışmaya başladıktan sonra Filiz Aker, kaçmaya çalışan Vatan Şaşmaz'a arkasından 3-4 el ateş ederek öldürdü. Daha sonra da silahı kafasına doğrultarak tetiği çekti ve intihar etti.

CİNAYETİN NASIL İŞLENDİĞİNE DAİR AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Şaşmaz'ın kapı önünde yüzüstü yatar vaziyette kanlar içinde kaldığı, sırtından 4 kurşun isabet ettiği görüldü. Şaşmaz'ın odadan çıkmak için kapıya yöneldiği sırada Aker'in arkadan üst üste ateş ettiği de belirlendi. Aker'in daha sonra yatağa oturarak sağ kulak üstünde tek el ateş ederek intihar ettiği de belirlendi.

CİNAYET NASIL ÖĞRENİLDİ?

Silah sesini duyan otel personeli odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine çağrıldı. Ekiplerin cesetler üzerindeki incelede bulundu.

69_8

CİNAYETTE 2009 İDDİASI... 'FİLİZ AKER ŞAŞMAZ'I TAKINTI HALİNE GETİRDİ'

Polis tutanağında ise "Şaşmaz ile Aker'in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker'in Şaşmaz'dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz'ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediği"nin yer aldığı iddia edildi.

VATAN ŞAŞMAZ 1 MİLYON DOLAR BORÇ ALMIŞ

Vatan Şaşmaz'ın Forex'de ‘yatırım yapacağım' vaadiyle Filiz Aker'den 1 milyon dolar borç aldığı ve parayı Aker'e “Sana ödeme yapmayacağım” dediği için Şaşmaz'ın öldürüldüğü iddia edildi.

FİLİZ AKER'İN ARKADAŞI: FİLİZ İNTİHARA KALKIŞMIŞTI

Filiz Aker'in yakın arkadaşı Aker'in bunalıma girdiğini ve 3 kez intihara teşebbüs ettiğini iddia etti. Filiz Aker'le Vatan Şaşmaz'ın ilişkisinin olduğunu öne süren Aker'in arkadaşı şunları söyledi:

"Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in daha önce ilişkisi vardı. Filiz Aker, Amerika'da intihara kalkıştı. Daha önce İstanbul'un ünlü bir sitesinde komşulardı. 7 yıl önce asansörde tanıştılar. Sonra görüşmeye başladılar. Filiz Aker Vatan Şaşmaz'a aşık oldu. Aralarındaki yaş farkından dolayı (10 yaş) Vatan Şaşmaz bu ilişkiye karşı çıktı. Vatan Şaşmaz bu sıra ünlü bir şarkıcının kızı ile nişanlandı. Bundan dolayı Filiz Aker bunalıma girdi.''

FİLİZ AKER İLE İLGİLİ ARŞİVDEN ÇIKANLAR DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ı otel odasında tabancayla vurarak öldürdükten sonda intihar eden eski manken Filiz Aker hakkında dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı.

Tarih 19 Şubat 1990... Milliyet gazetesi'nde yer alan bu fotoğrafta Hastane yatağında görülen kadın Filiz Aker'den başkası değil. Manken ve film yıldızı Aker, Kilyos yolunda 30 yaşlarında bir saldırgan tarafından kaçırılmak istendi. Saldırganın kullandığı arabadan atlayan Aker, ağır yaralandı. Aker, sapığın boğazına falçata dayadığını, 'Sesini çıkarırsan boğazını kesirim' diyerek tehdit ettiğini, ağlama ve yalvarmalarına da aldırmadığını anlatmıştı.

56,

CİNAYETTEN SONRA KİŞİLERDEN İFADELER ALINDI

Olaydan sonra Aker'in yeğeni Dora Ercan ile otel görevlisi Turan Altunbaşak'ın ifadelerine de başvuruldu. Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dora Ercan, 'Teyzem yıllardır Vatan'a platonik aşk besliyordu, Vatan'ın hiçbir suçu yok' dedi.

VATAN ŞAŞMAZ'IN CENAZA TÖRENİNİN YERİ BELLİ OLDU

Yapımcı ve menajer Polat Yağcı, kişisel Instagram hesabı üzerinden dün gece öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın cenazesinin ne zaman kaldırılacağını duyurdu.

Yağcı, yaptığı paylaşımda "Sevgili Vatan Şaşmaz'ın cenazesi, 29 Ağustos Salı günü öğlen namazına müteakiben Güzeltepe Birlik Camii'nde (Nato Yolu Ata 2 Sitesi Karşısı Çengelköy / Üsküdar) sonrasında Çengelköy Mezarlığı'na defnedilecektir." ifadelerini kullandı.