Ütopya eleme sisteminde büyük değişim

Ütopya eleme sisteminde büyük değişim
Ütopya eleme sisteminde büyük değişim..Ütopya'da sistem değişti ve yarışmacılara bildirildi. Ütopya'da artık her yarışmacı gazete çıkaracak; gazetesi en çok satılan yarışmacılar dokunulmazlık kazanacak.
 Ekranların merakla izlenen yarışma progrmı Ütopya'da artık her yarışmacı gazete çıkaracak; gazetesi en çok satılan yarışmacılar dokunulmazlık kazanacak.



Eleme sisteminin değiştiğini, Ütopyalılara duyuran mektup yarışmacılara ulaştı.Mektupta yazılanlar ve yeni eleme sistemi şu şekildeydi:

"Bu haftadan itibaren geçerli olmak kaydıyla eleme sisteminde yeni bir uygulamaya geçilecektir.
Ütopyadaki üretimi teşvik ve destek esaslı yapılacak eleme sisteminde her Ütopyalının şahsi bir gazete çıkartması gerekmektedir.
Gazeteler dijital ortamda satılacak olup bu satışların neticesinde her hafta toplam yarışmacı sayısının 1/3'ü dokunulmazlık kazanacak ve oylamada ismi yazılamayacaktır.

Kalan isimlerden aranızda yapacağınız oylamada her hafta 2 aday belirlemeniz gerekmektedir ve 2 hafta sonunda bu 4 aday arasından internet üzerinden yapılan oylamada en az oy alan isim Ütopya'ya veda edecektir."
Yeni eleme sistemi Ütopyalılar tarafından heyecanla karşılanırken diğer yandan yaşanan tedirginlik yüzlerine net bir şekilde yansıdı.