Ünlü şarkıcıyı mekan sahibi hastanelik etti!

Ünlü şarkıcıyı mekan sahibi hastanelik etti!
Ünlü şarkıcı Alihan hakkında çok çarpıcı iddialar var! Çıktığı mekanda sahneden sonra bir odaya kapatılıp feci şekilde dövülerek hastanelik olan Alihan'ın sakat kalabileceği konuuluyor. Şarkıcının parmaklarında tendon kopması meydana geldiği söyleniyor. İşte ayrıntılar..
Sahne aldığı mekan sahibi tarafından darp edilen Alihan'dan kötü haber. Şarkıcıya telefonla ulaşan yakın dostu Onur Akay, Alihan'ın sağlık durumunu Twitter'dan duyurdu.
 


70 GÜN ÇALIŞAMAZ RAPORU

 
Alihan'ın hastane fotoğrafını da sayfasında yayınlayan Onur Akay "Az önce sevgili Alihan'la telefonda konuştum. Alihan zor günler geçiriyor. Sahne aldığı mekanın sahibi kendisini program sonrası odaya kitleyerek darp etmiş. Sağ elinin parmaklarında tendon kopması olan Alihan ameliyat oldu ve sakat kalma durumunun çok yüksek olduğunu söyledi. 70 gün çalışamaz raporu alan değerli arkadaşımız için parmaklar çok önemli. Biliyorsunuz piyano ve bağlama çalıyor.



Alihan, 'sanatçıları koruma kanununun çıkması gerektiğini söyleyerek, İbrahim Tatlıses gibi olmak istemiyorum' diyor. Çok acı ve hepimizin başına gelebilir. Sevgili arkadaşıma acil şifalar dilerim." dedi.