Ünlü modacıdan çocuklar yararına defile

Ünlü modacıdan çocuklar yararına defile
Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken, Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına ‘Flowers& Towers' adlı koleksiyonunu İzmirli modaseverlere sundu.

İzmirli ünlü modacı Ertan Kayıtken'in Hilton Oteli’nde ‘Flowers&Towers’ adlı koleksiyonu için düzenlediği defile büyük ilgi gördü. Organizasyonunu Öner Erez’in yaptığı defileye sanat, cemiyet ve iş dünyasının tanınmış simaları katıldı. Defilede yabancı mankenler, Ertan Kayıtken’in yaklaşık 6 ay içerisinde hazırladığı koleksiyonuyla podyumda boy gösterdi. Özel manolyalardan hazırlanmış bir gelinliğin de yer aldığı 45 kadın ve 8 parça abiye erkek kıyafeti tanıtıldı.

Dünya modasında da etken olan dantel ve çiçek aplikeler, pırıltılarla koleksiyonun en belirgin özelliğini oluşturdu. Romantizm ve fantezinin uyum içinde olduğu koleksiyonda tulumlar, bol yırtmaçlar, uçuşan etekler, pastel pembenin her tonu, griler, toprak tonları, metalik renkler ve modanın vazgeçilmez iki rengi siyah ve beyaz sergilendi. İvana Sert, Uğurkan Erez, Gonca Vuslateri’nin de katıldığı defilede ünlü manken Yüksel Ak da gelinlikle podyumda boy gösterdi. Davetlilere muhteşem bir koleksiyon sunan ünlü modacı tam not aldı.

“36 YILLIK MESLEK HAYATIMDA YAPMIŞ OLDUĞUM EN İYİ PROJE”

Defile sonrası bir açıklama yapan ünlü modacı Ertan Kayıtken, defileden elde edilen geliri Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne tekrar hayata dönüş riski olan bebeklerin yaşama kazandırılması için arındırılmış bir oda ve cihaz alınmak üzere bağışlayacağını kaydetti. Kayıtken koleksiyonu hakkında, “Enerjisi yüksek, doğayı modayla birleştirecek fantezi bir ruh oldu defilede. Güzellikleri görmeye ihtiyacımız olan bu günlerde podyumda estetik, moda, medeniyetin getirdiği rutinlerin karşıtı olarak daha yumuşak duyguları içeren dünya modasıyla paralel ilerleyen bir koleksiyon sergilemek istedim. Klasik bir cat walk yerine koleksiyondaki soft, romantik ve fantezinin paralelinde bir dekorla izleyiciyi karşıladık. İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleştirdiğimiz defile 36 yıllık meslek hayatımda yapmış olduğum en iyi projelerden biri oldu. Estetik ve modanın ihtişamla buluştuğu, amacı bebekler ve geleceğimiz olan çocuklar için yapılan bir proje” diye konuştu. 

Davetliler, defile sonrasında DJ performansıyla eğlenceye devam etti.