TV8 Survivor 2016 final online canlı TV8 izle!Kıbrıs canlı yayın

TV8 Survivor 2016 final online canlı TV8 izle!Kıbrıs canlı yayın
TV8 Survivor 2016 final online canlı TV8 izle!Kıbrıs canlı yayınTV8 Survivor 2016 yarı final final online canlı izle!TV8 izle Survivor 2016 çeyrek final yarı final final online izle!TV8, uydu üzerinden izlenebildiği gibi internet üzerinden cepten veya bilgisayar ile de canlı yayını izlenebilmektedir.
TV8 Survivor 2016 yarı final final online canlı izle!Acun Ilıcalı tarafından satın alınan TV8, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, 3 Adam gibi programları ile televizyon sevenleri ekranlara çekmektedir. Sadece eğlence kanalı olma amacıyla yayın hayatına devam edecek olan kanalda ileriki yıllarda büyük dizi yapımlarını da görebileceğiz. Survivor 2016, yayına 7 şubat itibariyle başlamıştır, bir çok ünlünün katıldığı program izleyicileri ekrana toplayıp reytinglerin yükselmesine yardımcı olmuştur. TV8 en çok izlenme oranlarını da Survivor zamanında aldığını bildiği için Acun Ilıcalı çok hızlı bir şekilde yılda belki 2 kere olmak üzere programı yayına almaktadır. Acun daha önce Show TV ile güzel reyting başarıları yakalamıştır.



TV8, uydu üzerinden izlenebildiği gibi internet üzerinden cepten veya bilgisayar ile de canlı yayını izlenebilmektedir. Canlitvizle.co HD ve kesintisiz yayını ile TV8 hayranlarına yardımcı olup yayınları avrupa ve tüm dünyada izletebilmektedir. Yayın akışı ve programlar ile ilgili bilgilere de ulaşabileceğiniz bu sayfada özellikle program detaylarından Survivor, O Ses Türkiye, Saba ile Oyuna Geldik, Songül Karlı ile Evlilik Yolunda gibi programların canlı yayın saatlerini öğrenebilir ve o saatte sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Survivor, TV8'de yayınlanan en çok ilgi çeken yarışma programıdır. Ünlüler ve Gönüllülerden oluşan 2 takımın mücadelesinde geçen yarışma çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşmektedir. Doğa harikası olan adadan yarışmacılar doğal ortamlardan yaşam mücadelesinin yanısıra zor şartlarda yarışma kazanmaya da çalışıyorlar. Haftanın 4 günü yeni bölümü yayınlanacak olan program saat 20:00 itibariyle TV8 ekranlarında canlı yayında izleyebiliyorsunuz.

Tür : Yarışma
Yarışmacılar : Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül, ve Survivor Gönüllüler Adası’nda yarışacak isimler; İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanıştı ve o günden bu yana bir çok başarıya imza attı. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil ediyor, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkıyor.

Aatakan, 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazandı ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirdi. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirdi.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yaptı.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor'ın en genç yarışmacıları arasında.

Amatör futbolcu olan 1.78 boyunda ve 76 kilo ağırlığındaki Serkay Tütüncü, performansı ile finale kaldı.

Kaynak: