Survivor'ın güzel yarışmacısı bomba isim Serenay Aktaş kimdir!Özgeçmişi

Survivor'ın güzel yarışmacısı bomba isim Serenay Aktaş kimdir!Özgeçmişi
Survivor'ın güzel yarışmacısı bomba isim Serenay Aktaş kimdir?ÖzgeçmişiGeçen senede Survivor'da yarışan Serenay Aktaş kimdir?Survivor All Star'da dikkat çeken isim genç Serenay Aktaş 1 Ekim 1993'te İstanbul Bakırköy’de doğdu.
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor adasında yarışan hem futbolcu hem de güzel oyuncu Serenay Aktaş. Peki kimdir bu Serenay Aktaş? Survivor Serenay Aktaş kimdir? Survivor Serenay ile ilgili merak ettiklerinizi haberimizin devamında bulabilirsiniz. Survivor Serenay hakkındaki tüm ayrıntılar bu haberde..

Serenay Aktaş kimdir?


Survivor Serenay Aktaş kimdir?Serenay'ın bilinmeyenleri ve biyografisi

Serenay Aktaş 1 Ekim 1993'te İstanbul Bakırköy’de doğdu.
Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanısıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip Serenay Aktaş aynı zamanda Zeytinburnuspor’da görev alan yetenekli bir futbolcudur. Yazı yazmaya da özel bir ilgisi bulunan Serenay Aktaş şiir dili etkisi taşıyan düz yazılarını da ileride yayımlamayı düşünüyor. Oyunculuk alanında da genç yaşına rağmen kısa zamanda tecrübeler edinmeye başlayan Serenay Aktaş’ın her daim dillendirdiği bir özelliğiyse annesine olan düşkünlüğü ve sevgisi.Tüm bunların yanında halen özellikle oyunculukla ilgili çok yönlü çalışmalarını sürdüren Serenay Aktaş ışıltısı, yeteneği ve güzelliğiyle başarı yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürmektedir.