Survivor All Star'ı kim kazandı,Turabi mi Merve mi!İşte kazanan bomba isim

Survivor All Star'ı kim kazandı,Turabi mi Merve mi!İşte kazanan bomba isim
Survivor All Star'ı kim kazandı,Turabi mi Merve mi?İşte kazanan bomba isim.Survivor All Star'da büyük gün geldi çattı.Yaklaşık 4 ay süren macerada bu akşam ekrana gelecek bölümde kazanan şampiyon belli olacak.
Survivor All Star büyük finali kim kazandı?Turabi mi Merve mi?İşte kazanan bomba isimSurvivor All Star'da büyük gün geldi çattı.Yaklaşık 4 ay süren macerada bu akşam ekrana gelecek bölümde kazanan şampiyon belli olacak.

Dominik'te 4 ay devam eden nefes kesen mücadelelerin yer aldığı  Survivor All Star'da artık kazanan belli olacak ve gözler 2016'da yapılacak  Survivor'a çevirilecek.

Bir çok yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği yarışmada amaç 500 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olmaktı elbet de..Yaklaşık 120 gün adada hem yaşam hem oyun hem hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacılar bir bir elendiler ve finale iki isim kaldı

Turabi ve Merve finale kalan iki isim oldular.İki isim bugün yapılacak sms oylaması neticesinde  Survivor All Star şampiyonu olacaklar ve kazanan 500 bin TL'ninde saibi olacak.

Sizce kim kazanır yorumlarınızı bekliyoruz..

Kim kazandı sizce?

Survivor All Star 2015 Şampiyonu Turabi Çamkıran oldu.